01 - Nooit Gedacht
Atlantis wint streekderby van de Vinken

Atlantis wint streekderby van de Vinken


Geplaatst op: 2 oktober 2017

Atlantis, gesponsord door Van Walraven, heeft zijn vierde wedstrijd dit seizoen ook winnend weten af te sluiten. De streekderby tussen Atlantis en de Vinken werd 17-13. De beladen wedstrijd kreeg uiteindelijk wel een vervelend staartje door een rode kaart aan Atlantis kant.

De streekderby van de Ronde Venen wordt altijd door veel publiek bezocht van allebei de teams. Het is daarom ook altijd een mooie wedstrijd met veel strijd, vechtlust en inzet. De laatste keren hebben de Vinken vaak aan het langste eind getrokken, aan Atlantis de taak om dit weer om te draaien.

De ploeg van Arjan Baervelt en Mark Goverse kon weer beschikken over Janneke van Ginkel. Hierdoor werd Aisha Keijman helaas geslachtofferd. Atlantis begon in de vertrouwde opstelling en door een snelle 2-0 voorsprong leek dit ook een goede keuze. Atlantis was slordig in de begin fase, de Vinken konden meekomen en hoop houden op een overwinning.  Er werden verkeerde keuzes gemaakt en te weinig afgerond. Er werd gerust met een 8-7 voorsprong voor Atlantis.

Na rust startte de Vinken scherp met direct een doelpunt, maar Atlantis maakte het snel goed en bracht het gat naar twee verschil. Dit bleef even over en weer gaan met één, twee verschil in het voordeel van Atlantis. Hierna liep Atlantis verder uit op de blauw hemden en kon er gespeeld worden met de tegenstander.

20 minuten voor tijd raakte Joyce Rodenburg in duel met een heer van de Vinken. Dit duel eindigde in een rode kaart voor de dame van Atlantis. Van beide kanten was dit overbodig, maar de scheidsrechter hielt voet bij stuk. De scheidsrechter leek zelf ook door te hebben dat hij een verkeerde keuze had gemaakt. De leidsman ging sterk in het voordeel fluiten van Atlantis en dit leidde tot irritatie aan de kant van de Vinken. De coach van de Vinken kreeg uiteindelijk ook nog een gele kaart. Deze had ook niet gegeven hoeven worden.

 

Uiteindelijk wint Atlantis de wedstrijd met 17-13 en komt het op 8 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week wordt er in Den Haag gespeeld tegen Dubbel Zes.

Laatst bewerkt op: 2 oktober 2017 09:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis wint streekderby van de Vinken

Atlantis, gesponsord door Van Walraven, heeft zijn vierde wedstrijd dit seizoen ook winnend weten af te sluiten. De streekderby tussen Atlantis en de Vinken werd 17-13. De beladen wedstrijd kreeg uiteindelijk wel een vervelend staartje door een rode kaart aan Atlantis kant. De streekderby van de Ronde Venen wordt altijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: