02 - Senior  sportief actief 2e week
Beestachtig korfbal voor groepen 1, 2 en 3

Beestachtig korfbal voor groepen 1, 2 en 3


Geplaatst op: 2 oktober 2017

Op de grijze zaterdagochtend van 30 september werd bij korfbalvereniging De Vinken het schoolkorfbal voor de groepen 1, 2 en 3 georganiseerd.
In het bijzin van veel publiek met trotse ouders en opa's en oma’s deden kinderen in de leeftijd van bijna 4 tot 7 jaar allemaal leuke spelletjes.

Dieren

Het thema van het schoolkorfbal was dieren, aangezien het bijna dierendag is. Alle spelletjes stonden in het teken van dieren, om zo via een leuke manier in aanraking met korfbal te komen.

Het openingsspel was “kat en muis”, waarna de kinderen in groepjes de verschillende onderdelen afwerkten. Uiteraard was er een onderdeel korfschieten, maar ook tjoekbal en dierenknuffels mikken. Vol enthousiasme en fanatisme namen de bijna dertig als dier geschminkte kinderen deel aan het afsluitende parcours. Aan het einde kregen alle kinderen, onder genot van een heerlijk glaasje limonade, een mooie Vinkentas met gadgets, waaronder een kaart om nog een keer te komen mee trainen.

Kangoeroes

Al vanaf 3,5 jaar kun je terecht bij De Vinken. Je bent dan een kangoeroe. De kangoeroes trainen één keer in de week op zaterdagochtend van 10 tot 11 uur op Sportpark de Molmhoek, Mijdrechtsedwarsweg 4 en na de herfstvakantie in sporthal de Boei.

In de 'training 'maken de kinderen op een zeer speelse wijze kennis met o.a. de korf en de bal. Zij spelen nog geen korfbal en dus ook geen wedstrijden. Een paar keer per jaar zijn er speciale kangoeroefeestjes.
Voor meer informatie over korfbal en De Vinken: zie de internetsite: www.de-vinken.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beestachtig korfbal voor groepen 1, 2 en 3

Op de grijze zaterdagochtend van 30 september werd bij korfbalvereniging De Vinken het schoolkorfbal voor de groepen 1, 2 en 3 georganiseerd. In het bijzin van veel publiek met trotse ouders en opa's en oma’s deden kinderen in de leeftijd van bijna 4 tot 7 jaar allemaal leuke spelletjes. Dieren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: