01 - Nooit Gedacht
Sluiting van het wegseizoen bij UWTC met de gentlemansrace

Sluiting van het wegseizoen bij UWTC met de gentlemansrace


Geplaatst op: 2 oktober 2017

Zondag 1 oktober is het wegseizoen van de wielrenners van UWTC weer afgesloten met de Gentlemanswedstrijd Ad Fiege memorial. Het is een koppeltijdrit over ruim 10 km en 21 koppels waagde zich vandaag aan de strijd. Gelukkig was het droog weer maar de stevige wind maakte het de deelnemers nog best lastig. Vanaf de start hadden de renners het windje in de rug en was iedereen nog fris en fruitig. Maar weer richting Uithoorn was het flink tegen de wind in stoempen en gingen ook de kilometers tellen. Menig renner kwam hier de beruchte man met de hamer tegen. Tussen de 16 en 35 minuten wist iedereen de finish weer te bereiken. Ons eerste koppel had een vroege starttijd aangevraagd, maar de stress sloeg wel een beetje toe bij Job toen 5 minuten voor de start zijn partner Mark nog steeds niet aanwezig was. Maar nog net op tijd was Mark gearriveerd en konden ze toch van start. En dat deden ze niet slecht, want ze werden de winnaars van de gentlemans klasse in een tijd van 16.52 minuut. 

Bij de dame-heer klasse maar 2 koppels aan start. Het echtpaar Marian en Ben de Bruin en Michael Breedt met Floortje Baas. Michael en Floortje mochten de bloemen voor de winst in ontvangst nemen, zij zette 18.45 op de klok.
En de 14 jeugdkoppels maakten het spannend, tussen plaats vier en vijf zat maar 1 seconde verschil! Voor de jongste jeugdleden was het een hele afstand en zij mogen allemaal trots zijn op hun prestatie. Zij kregen dan ook allemaal een mooie beker als herinnering mee naar huis. Mike Derogee was met zijn vader het snelste en met een tijd van 18.44 gingen zij weer tevreden naar huis. 
Wereldkampioen handbiken Tim de Vries reikte alle bekers en bloemen uit. Tim reed met zijn dochter Janna, ondanks een lekke voorband van Tim in de laatste kilometer, naar de 9e plaats bij de jeugd.

uitslag gentlemanswedstrijd: 1 Job Bosse en Mark Best, 2 Harry van Pierre en Michel Pullen, 3 Marcel Versteeg en Hans de Best, 4 Theo Heuzen en Fernando Rejon-Barrera, 5 Ian van den Berg en Gerard van Veen
uitslag ouder-jeugd: 1 Mike Derogee en Vincent Derogee, 2 Lars Hopman en Edu Hopman, 3 Nees Wahlen en Marcel Wahlen, 4 Sterre van Schaik en Edwin van Schaik, 5 Teun Wahlen en Jan Willem Wahlen, 6 Jasmijn Wiegmans en Guus Zantingh, 7 Stijn Kleijn en Jelle Kleijn, 8 Rens Grömmel en Brenda Grömmel, 9 Janna de Vries en Tim de Vries, 10 Mike Knook en Sjon van den Berg, 11 Thorvald Vleerbos en Wim Veenboer, 12 Benjamin Spooren en Leon Spooren, 13 Jaiden London en Joris Beverloo, 14 Daryen Vleerbos en Olaf Holtrop

Uitslag dame-heer: 1 Floortje Baas en Michael Breedt, 2 Marian de Bruin en Ben de Bruin

Na afloop ging de deur van het nieuwe clubhuis nog even open en kon men de vorderingen van de nieuwbouw bekijken. Mooi om te zien hoe hard hier gewerkt wordt. Een aantal leden van de afdeling toer is momenteel druk aan het schilderen en de geluiden gaan dat één lid zelfs een week vakantie voor heeft opgenomen! Wat een betrokkenheid van deze vrijwilligers. Volgende week heeft de jeugd nog het jaarlijkse uitje als afsluiting. Sommige gaan hierna een paar maanden veldrijden, andere zullen rust nemen of de schaatsen op zoeken.  
Op zondag 15 oktober gaat de Amsterdamse cross competitie van start in Nieuwveen. Rondom zwembad Aarweide zal weer een pittig parcours worden uitgezet door leden van UWTC. Starttijden: 10.30 uur jeugd, 12.00 uur 40+, 13.30 uur 40- en dames/nieuwelingen. Publiek is van harte welkom.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sluiting van het wegseizoen bij UWTC met de gentlemansrace

Zondag 1 oktober is het wegseizoen van de wielrenners van UWTC weer afgesloten met de Gentlemanswedstrijd Ad Fiege memorial. Het is een koppeltijdrit over ruim 10 km en 21 koppels waagde zich vandaag aan de strijd. Gelukkig was het droog weer maar de stevige wind maakte het de deelnemers nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: