02 - Senior  sportief actief 2e week
Actieve senioren op het Vinkeveense water

Actieve senioren op het Vinkeveense water


Geplaatst op: 2 oktober 2017

17 ⁰C en een stevige zuidwestenwind, maar daar lieten de deelnemers aan de kanotocht op maandagochtend zich niet door afschrikken! Onder leiding van een lokale, enthousiaste begeleider vanuit Vinkeveen Haven vertrokken de eerste deelnemers aan Oktober Actief om 10 uur voor een twee uur durende tocht over de Vinkeveense Plassen. Het zonnetje diende zich aan en de deelnemers hadden het erg gezellig. Er waren zelfs twee buurvrouwen bij die eerder niet van elkaar wisten dat ze aan Oktober Actief deelnamen. De kanotocht in Vinkeveen is niet de enige activiteit waaraan ze deelnemen: “Oja! Ik doe aan alles mee, de hele week is volgepland.” En met koffie voor en na het sporten werd ook aan de innerlijke mens gedacht.

Oktober Actief is een initiatief van gemeente De Ronde Venen. Het doel van Oktober Actief is senioren kennis te laten maken met allerlei sporten en beweegvormen, om ze te motiveren om (meer) te gaan bewegen.

Op donderdag vindt er weer een kanotocht vanuit Vinkeveen Haven plaats. Aanmelden via http://www.oktoberactief.nl/

 

Laatst bewerkt op: 2 oktober 2017 14:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Actieve senioren op het Vinkeveense water

17 ⁰C en een stevige zuidwestenwind, maar daar lieten de deelnemers aan de kanotocht op maandagochtend zich niet door afschrikken! Onder leiding van een lokale, enthousiaste begeleider vanuit Vinkeveen Haven vertrokken de eerste deelnemers aan Oktober Actief om 10 uur voor een twee uur durende tocht over de Vinkeveense Plassen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: