001 -Brouwer Transport
Allereerste ‘Mark en Eric Show’ op Radio Aalsmeer

Allereerste ‘Mark en Eric Show’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 3 oktober 2017

Volop sport, cultuur en informatie deze week op de lokale omroep. Theater, herenmode en de fondsenwerving voor het verenigingsleven zijn onderwerp van gesprek. Verder veel muziek en interessante interviews en de allereerste ‘Mark en Eric Show’ op vrijdagavond. De zaterdagochtend is onder meer Sem van Hest weer te horen met zijn speciale muziekkeuze.

Theater in ‘Halte Zwarteweg’

De programmamakers van de Zwarteweg interviewen donderdag speciale theatermakers. Deze creatievelingen werken namelijk met 5D Theaterproducties aan uitvoeringen die door het hele land gespeeld worden. Professionele theatermakers en regisseurs werken daarin samen met jongeren met en zonder een beperking. Donderdag om 18.00 uur hoor je alles over hoe dat in zijn werk gaat.

‘Echt Esther’ over herenmode

Esther Sparnaaij ontvangt donderdag twee mannen in de studio die herenmode naar Aalsmeer Centrum brachten. Adam Tasi en Christiaan Sijnen van Gentlemen’s Place zijn in de studio te gast om te praten over hun eerste jaar als ondernemers in de Zijdstraat. Tevens is er een prijsvraag uitgeschreven. Ga daarvoor naar de eigen Facebookpagina van het programma ‘Echt Esther’.

FC Aalsmeer en Kinderboekenweek in ‘Let’s Go’

Onlangs besteedden Kim en Laurens aandacht aan de Grote Clubactie en de jeugdleden van FC Aalsmeer komen daar vrijdag veel meer over vertellen. Onder meer over hoe zij zoveel mogelijk geld gaan verzamelen voor hun club. Verder blijven we sportief, want weet jij wat het Hert, de Krab en de Zwaan zijn? Nee? Het zijn yoga-oefeningen en Aletta van YogAletta komt ons veel meer leren over yoga, want het zijn niet zomaar oefeningen. Tenslotte is de Kinderboekenweek begonnen en daar komt Connie Fransen van Bibliotheek Amstelland ons meer over leren. Er zijn namelijk allerlei griezelige activiteiten te doen in de bieb en welke boeken daarbij horen. Luister vrijdag om 18.00 uur dus lekker meer naar ‘Let’s Go’!

De allereerste ‘Mark en Eric Show’

Een nieuw programma, speciaal voor Aalsmeerse jongeren. De ‘Mark en Eric Show’ stoomt je elke eerste vrijdag van de maand vanaf 19:00 uur klaar voor het weekend. De twee heren draaien hits van je eerste Hitzone-cd tot de nieuwste nummers uit jouw Spotify lijst. Met uitblinkende studiogasten, komische spelletjes en interessante rubrieken, zit jij geheid twee uur lang aan de radio gekluisterd. Vrijdag 6 oktober is de officiële eerste show met daarin de organisatoren van het mega evenement Step by Step, Aalsmeerse brandweermannen en RKDES Vrouwen 1 als Team van de Maand. Verder bellen we met de praam die wel heel veel pech had tijdens de pramenrace en doen wij het belspel de Jongens van de Polder. De eerste vrijdag van de maand om 19:00 uur luister je dus naar Radio Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé’ speelt weer Soundmemory!

Deze week presenteert Ron Leegwater het altijd gezellige radiocafé met Caroline Baarse. Zij ontvangen gasten, doen interviews en geven veel uitgaanstips voor komend weekend. Maar voorop staat de muziek. Tussen 21.00 en 23.00 korte gesprekken met veel muzikale omlijsting en items. Dat maakt het geheel lekker luchtig om naar te luisteren. Ook zijn er items zoals de Twitterhit, het Top 40 Hitarchief, de gezellige meezinger en de Soulshow-classic. Gelachen wordt er ook. Zeker bij het hilarische radiospelletje Soundmemory, waarbij de kandidaat aan de telefoon de twee dubbele geluiden mag raden. Wil je ook een keer meedoen en kans maken op de mok met je hele naam erop? Stuur dan een mail naar studio@radioaalsmeer.nl. Interactief meedoen met Vrijdagavondcafé kan via Twitter, Facebook en Instagram. Daar vind je ook foto’s en meer leuke informatie.

Sem van Hest terug met ‘Sem op Zaterdag’

De afgelopen twee weken vertoefde Van Hest in de Pyreneeën en Zuid-Frankrijk, maar tijdens zijn afwezigheid werden de honneurs naar zijn genoegen waargenomen met mooie jaren ‘60, ‘70 en ‘80 muziek. Uit deze bron gaat hij verder putten om zijn vakantieseizoen muzikaal af te sluiten op deze zaterdagmorgen.

Wekelijks een plaatsgenoot centraal in ‘Door de Mangel’

Op de eerste maandag in oktober ontving presentator Elbert Huijts samen met technicus Edgar van Hazendonk hortensiakweker Ard van Klaveren. De op Kudelstaart gerichte Kwakelaar was de 183ste gast in de wekelijkse talkshow. De kweker vertelde eigenaar te zijn van een familiebedrijf aan de Hoofdweg. De vader van Ard vervuld nog steeds een belangrijke rol in het bedrijf, maar is met zijn vrouw ‘uit huis gegaan’. Hierdoor woont het gezin van Ard nu in de ouderlijke woning voor het bedrijf. Als hobby hockeyt Van Klaveren en is tuinieren een ware passie. “Ik heb het zelfs geschopt tot beheerder van de stadswijngaard van Amsterdam”, aldus de hobbywijnboer, die in zijn vakanties ook nog eens graag op de racefiets een bekende Europese berg beklimt.

Ook Ard is op zoek gegaan naar een nieuwe gast, maar het is nog niet gelukt er een te vinden. Maar hij verzekerde ons dat er komende maandag 9 oktober om 19.00 uur iemand plaats zal nemen achter de microfoon als 184ste gast. Houd radioaalsmeer.nl de komende dagen in de gaten, want daar vermelden we de naam van de nieuwe gast zodra deze bekend is.


Laatst bewerkt op: 3 oktober 2017 09:22

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Allereerste ‘Mark en Eric Show’ op Radio Aalsmeer

Volop sport, cultuur en informatie deze week op de lokale omroep. Theater, herenmode en de fondsenwerving voor het verenigingsleven zijn onderwerp van gesprek. Verder veel muziek en interessante interviews en de allereerste ‘Mark en Eric Show’ op vrijdagavond. De zaterdagochtend is onder meer Sem van Hest weer te horen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: