02 - Senior  sportief actief 2e week

Atalante H4 verslaat concurrent


Geplaatst op: 30 januari 2012

Donderdag 26 januari speelde het 4e herenteam van Atalante gesponsord door Electroworld Bunschoten Abcoude, tegen een echte topper. Tegenstander was de combi Sas-Roda uit Uithoorn. Dit team staat op een mooie derde plaats en had in de eerdere wedstrijd al laten zien goed mee te kunnen komen met de mannen van Atalante.
Doordat een deel van de zaal was afgekeurd in de Scheg (scheurvorming in vloer) begon de wedstrijd wat later. Direct vanaf het begin was het een spannende gelijk opgaande strijd. Roda-Sas was duidelijk van plan om punten van de koploper af te snoepen. Sterk blokkend werd menig aanval van Atalante in de kiem gesmoord. Aanvallend scoorde de combinatie uit Uithoorn slim hun puntjes. Tijdens een time-out van Atalante werd een nieuwe tactiek bedacht. De gaten in de verdediging moesten worden gezocht. Dit bracht uiteindelijk het gewenste resultaat, en de zo broodnodige 4-0 overwinning. Setstanden waren 20-25,18-25, 22-25 en 20-25. Op 3 februari volgt wederom een topper voor de Vinkeveense equipe. Christofoor is dan de tegenstander. In Zwanenburg werd nog met 3-2 van verloren. Dus Atalante heeft iets recht te zetten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante H4 verslaat concurrent

Donderdag 26 januari speelde het 4e herenteam van Atalante gesponsord door Electroworld Bunschoten Abcoude, tegen een echte topper. Tegenstander was de combi Sas-Roda uit Uithoorn. Dit team staat op een mooie derde plaats en had in de eerdere wedstrijd al laten zien goed mee te kunnen komen met de mannen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: