001 - Escaperoom aglemeen
Passionkoor Uithoorn is terug van weggeweest

Passionkoor Uithoorn is terug van weggeweest


Geplaatst op: 8 oktober 2017

Ze waren een in een Stayokay in Soest voor een enerverend koorweekend, waar hard gewerkt werd om de puntjes op de i te zetten en de leden gemotiveerder waren  dan ooit! De koorleden hadden zelfs nog energie over voor een verrassende bonte avond.Het was een onvergetelijk weekend!

De bassen, tenoren, mezzo’s, alten en sopranen hebben hard geoefend om  voor dit concert Kompassion al deze klanken te laten samensmelten in prachtige arrangementen.

Arrangementen, die trouwens speciaal voor dit koor worden geschreven! Passionkoor heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt aan “Kompassion”, een nieuw prachtig, verrassend concert met composities uit de hele wereld!

Onder leiding van dirigent Rutger van Leyden, choreografe Angelique Wardenier, de djembé-spelers en de koorleden zelf natuurlijk, werden hard geoefend.

Tijdens dit concert “Kompassion” neemt Passion jou mee de wereld rond. Dit kan variëren van sfeervol Frans, meeslepend Oost-Europees, teder Japans, opzwepend Zuid-Amerikaans tot stampend Afrikaans en alles wat daar tussen ligt.

Er zijn prachtige gastoptreden van dansers en gitaristen, die deze avond nog meer elan geven! De kaartjes voor dit concert op 4 november in de Meerse in Hoofddorp zijn dan ook bijna uitverkocht! Passionkoor heeft er veel zin in!

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor Uithoorn is terug van weggeweest

Ze waren een in een Stayokay in Soest voor een enerverend koorweekend, waar hard gewerkt werd om de puntjes op de i te zetten en de leden gemotiveerder waren  dan ooit! De koorleden hadden zelfs nog energie over voor een verrassende bonte avond.Het was een onvergetelijk weekend! De bassen, tenoren, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: