001 -Brouwer Transport

Atlantis 5 komt net tekort tegen koploper


Geplaatst op: 30 januari 2012

Zaterdag 28 januari speelde het door Roebeson gesponsorde Atlantis 5 uit tegen koploper Velocitas in Leiderdorp. Het Atlantis veteranenteam kampt momenteel met afwezigen en speelt vrijwel zonder reservespelers. Al snel bleek dat de Velocitas van plan was even de winst te pakken, maar daar moesten ze uiteindelijk wel wat voor doen.

Gedurende de hele wedstrijd had Atlantis de handen vol aan de tegenstander, maar de punten werden gelijk verdeeld en Atlantis 5 stond zelfs even een puntje voor. Net voor de rust kreeg Anouk een bal pijnlijk op haar vinger en werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt. Na een korte ijskoeling en goed aangebrachte tape kon ze gelukkig weer verder. Het team bestaande Miranda, Wilma, Anouk, Sylvana en Jenny alsmede Joeri, Piet, Wim, Sander en Rogier hebben tot het laatst geknokt voor de punten, maar konden niet voorkomen dat in de eindfase de tegenstander twee puntjes extra kon scoren. De eindstand werd 7 - 5.

Met de wetenschap dat in de laatste wedstrijden in de zaal er punten in het verschiet liggen, ging het team na de wedstrijd gezellig met elkaar een hapje eten. Zaterdag 2 februari speelt Atlantis 5 om 17:30 uur thuis tegen Pernix.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 5 komt net tekort tegen koploper

Zaterdag 28 januari speelde het door Roebeson gesponsorde Atlantis 5 uit tegen koploper Velocitas in Leiderdorp. Het Atlantis veteranenteam kampt momenteel met afwezigen en speelt vrijwel zonder reservespelers. Al snel bleek dat de Velocitas van plan was even de winst te pakken, maar daar moesten ze uiteindelijk wel wat voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: