CSW in slotfase ten onder

Geplaatst op: 8 oktober 2017

Het leek voor CSW een droomstart te worden, want al na 30 seconden kreeg Mike Cornelissen een unieke kans om de score te openen. Hij werd op maat bediend door zijn broer Dave maar schoot vervolgens op de benen van de keeper. Na 8 minuten spelen keek CSW plots tegen een 0-1 achterstand aan. Bij een terugspeelbal treuzelde doelman Santangelo veel te lang en schoot tegen een tegenstander aan die de bal voor zijn voeten kreeg en in het lege doel schoof. CSW ging verbeten op jacht naar de gelijkmaker maar miste wat precisie bij de laatste bal. Toch kwam de ploeg halverwege de eerste helft op gelijke hoogte toen een uittrap van Santangelo werd doorgekopt door Vincent van Hellemondt. Justin Blok was goed doorgelopen en via binnenkant paal prikte hij de bal in het doel. Nog geen 5 minuten later kwam CSW zelfs op voorsprong. Een prima aangesneden vrije trap van Nick van Asselen werd met het hoofd afgerond door van Hellemondt. CSW was in deze fase de betere ploeg en bijna werd de voorsprong nog groter maar de pegel van Oscar Leune spatte uiteen op de lat.

Na rust kwam CSW er nauwelijks meer aan te pas. Het werd ver teruggedrongen op eigen helft en kwam zelf nauwelijks meer aan voetballen toe. De gelijkmaker leek er te komen maar de scheidsrechter keurde de treffer af wegens een duwfout. Enkele prima reddingen van Santangelo voorkwamen ook een goal van Xerxes. Na 65 minuten spelen kwam alsnog de verdiende gelijkmaker op het bord. Uit en toegekende hoekschop werd de 2-2 binnengekopt. CSW kwam hierna iets meer opzetten maar kwam niet verder dan een paar hoekschoppen die vervolgens niets opleverden. Xerxes bleef de aanval zoeken en rook de overwinning. Vlak voor tijd kreeg het een vrije trap rand zestien. Santangelo redde prima en tikte de bal naar buiten maar vervolgens kreeg de rechtsback van Xerxes de bal en dribbelde naar binnen om daarna verwoestend uit te halen en zo de doelman kansloos liet en de winnende 2-3 aantekende.

CSW is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen in de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. Sterker nog, in de negentigste minuut maakte Xerxes de winnende treffer en bleef de ploeg uit Wilnis met lege handen achter. Het leek voor CSW een droomstart te worden, want al na 30 … Lees meer »