01 - Nooit Gedacht
Schoolhandbal Uithoorn groot succes

Schoolhandbal Uithoorn groot succes


Geplaatst op: 8 oktober 2017

Afgelopen week speelden de groepen 6 en 7 van de basisscholen in Uithoorn en de Kwakel handbal op de velden van Legmeervogels. De wedstrijden werden gewonnen door De Springschans en De Zon. 

Al eerder speelden de jongere groepen schoolhandbal. Aankomende week spelen de groepen 8 nog schoolhandbal. Dan hebben alle basisscholieren in Uithoorn en De Kwakel de kans gehad om kennis te maken met handbal en mee te spelen in deze dynamische sport.

In groep 7 wonnen de jongens van de Springschans en de meisjes van De Zon. In groep 6 won de springschans zowel bij de jongens als de meisjes. De spelers hebben fanatiek gespeeld. Duidelijk was dat na de laatste wedstrijd ze nog wel door wilden spelen.

Aankomende woensdag wordt vanaf 13.00 uur weer schoolhandbal gespeeld. Dan voor de groepen 8. Dit gebeurt bij de velden van Legmeervogels aan de Randhoornweg in Uithoorn. Iedereen is van harte welkom om de trams aan te moedigen. De beste van deze poule kan door voor de regiofinales.

Voor spelers die de smaak van het handbal te pakken hebben, biedt Legmeervogels aan om gratis een maand mee te komen trainen en spelen. Tot oktober wordt de sport buiten gespeeld, daarna is het een binnensport, sporthal De Scheg is dan de thuisbasis. Voor iedere leeftijd is er een geschikt team.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoolhandbal Uithoorn groot succes

Afgelopen week speelden de groepen 6 en 7 van de basisscholen in Uithoorn en de Kwakel handbal op de velden van Legmeervogels. De wedstrijden werden gewonnen door De Springschans en De Zon.  Al eerder speelden de jongere groepen schoolhandbal. Aankomende week spelen de groepen 8 nog schoolhandbal. Dan hebben alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: