001- Uithoorn
Atlantis 4 wint laatste veldwedstrijd

Atlantis 4 wint laatste veldwedstrijd


Geplaatst op: 9 oktober 2017

Afgelopen zaterdag 7 oktober speelde het door Krijn Verbruggen gesponsorde Atlantis 4 haar laatste veldwedstrijd van het seizoen tegen Tempo 6. Atlantis, dat na een zeer sterke eerste wedstrijd van het seizoen verder nog niet wist te winnen, was gretig om het eerste deel van het veldseizoen succesvol af te sluiten.

Zonder de afwezige Stefan Mooser en de geblesseerde Sasia Kraan werd de wedstrijd begonnen met in de aanval Anouk Röling, Nicole Both, Dave Both en Gerben Veenhof. De verdediging bestond uit Jennifer Haveman, Nancy Kroese, Max Rusman en Jeroen Brokx. De start van de wedstrijd verliep wat moeizaam, waardoor Tempo op voorsprong wist te komen. Gelukkig maakte Atlantis snel gelijk. Eenzelfde situatie zorgde voor de 2-2. Daarna had Atlantis echter haar vleugels gevonden en wist met sterk samenspel uit te lopen naar een comfortabele 6-2 voorsprong. Helaas kon het team dat niet vasthouden waardoor er uiteindelijk gerust werd met een 7-5 tussenstand.

In de rust benadrukte coach Frank van der Meer dat hij zeer tevreden was over het spel en dat het vooral een kwestie was van mee blijven scoren met de tegenstander.

Een gemotiveerd Atlantis stapte terug het veld op, waarbij Nancy vervangen werd door Milou Schouten. Toch kon die motivatie niet voorkomen dat Tempo het gat wist te dichten en zelfs een 8-9 voorsprong kon pakken. Atlantis weigerde echter om ook deze goede wedstrijd verloren te laten gaan en zette nog een tandje bij. Leonie Kruiswijk kwam het veld in Anouk en de achterstand werd weer omgezet in een voorsprong. In de laatste minuten kwam Martijn de Horde nog het veld in voor Max en werd de voorsprong uitgebouwd naar 11-9, waarna de scheidsrechter het eindsignaal blies.

Atlantis 4 kan zeer tevreden terugkijken op een keurig gespeelde wedstrijd en een mooie afsluiting van het eerste deel van het veldseizoen. Na de flitsende start van de eerste wedstrijd heeft het team het enige tijd moeilijk gehad met enkele soms onnodig verloren wedstrijden. De overwinning op Tempo geeft vertrouwen voor het aankomende zaalseizoen, welke in november van start zal gaan.

Helaas heeft Atlantis 4 zo aan het begin van het seizoen ook met enig blessureleed te kampen gehad, waardoor het team niet altijd op volle sterkte kon aantreden. Atlantis 4 wil dan ook Evelien bedanken, die er voor zorgt dat er elke zaterdag weer een team staat. Ook wil het team alle invallers (Arjen, Martijn, Anita, José, Leonie, Lieke, Lisanne, Marion, Myrthe, Nina en Sam) bedanken, dat ze bereid waren om het team te completeren.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 4 wint laatste veldwedstrijd

Afgelopen zaterdag 7 oktober speelde het door Krijn Verbruggen gesponsorde Atlantis 4 haar laatste veldwedstrijd van het seizoen tegen Tempo 6. Atlantis, dat na een zeer sterke eerste wedstrijd van het seizoen verder nog niet wist te winnen, was gretig om het eerste deel van het veldseizoen succesvol af te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: