001 - Escaperoom aglemeen
Enthousiaste deelnemers van AH sportactie bij Veenshuttle

Enthousiaste deelnemers van AH sportactie bij Veenshuttle


Geplaatst op: 9 oktober 2017

Met de landelijke AH Sportactie hebben klanten 3 weken lang bij alle 900 AH winkels in Nederland kunnen sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Sporten kan tot en met 3 december (14 weken). Met een volle spaarkaart krijgen klanten t/m 8 oktober bij de kassa een actiecode waarmee ze via de website www.ahsportactie.nl op zoek kunnen naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden.

Ook Badminton vereniging Veenshuttle heeft zich aangesloten bij de AH sportactie. Op vele donderdagen is zowel voor jeugd, senioren en rolstoelers de mogelijkheid om gezellig mee te kunnen badmintonnen. Een racket en shuttles liggen klaar, men hoeft alleen sportkleding en zaal gympen mee te nemen. Voor jeugd is er op donderdag vanaf 18.30uur training. Senioren worden donderdag ochtend om 9.30 of donderdagavond om 20.30 verwacht in de sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. De eerste aan melders zijn zowel bij de jeugd als de senioren al binnen gelopen en hebben gezellig en soms wat fanatieker meegespeeld. De eerste spier pijntjes zijn ook al gevoeld.

Dus, heeft u nog een volle spaarkaart van de AH sportactie liggen of heeft u nog niet alle 5 de mogelijkheden van 1 kaart gebruikt zoek naar badminton vereniging Veenshuttle en kom lekker mee doen. U wordt hartelijk ontvangen en wij zorgen dat u lekker mee kunt spelen. Graag tot ziens in sporthal De Phoenix. Meer informatie over badminton en de AH Sportactie zie onze website www.veenshuttle.nl of onze facebook pagina.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Enthousiaste deelnemers van AH sportactie bij Veenshuttle

Met de landelijke AH Sportactie hebben klanten 3 weken lang bij alle 900 AH winkels in Nederland kunnen sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Sporten kan tot en met 3 december (14 weken). Met een volle spaarkaart krijgen klanten t/m 8 oktober bij de kassa een actiecode waarmee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: