001- Uithoorn

Atlantis A3 verdiend gewonnen


Geplaatst op: 30 januari 2012

Tijdens een zinderend spannende wedstrijd uit bij Badhoevedorp heeft de A3 van Atlantis op zaterdag 28 januari terecht punten gepakt. Door vervelende blessures van Sietske en Sterre en de afwezigheid van Max, moest er een beroep worden gedaan op enkele invallers.

In de aanval begonnen Stef, Mathijs, Maartje en invalster Iris. De wedstrijd was net begonnen en toen scoorde Iris al het eerste punt met een prachtig schot, gevolgd door een mooie doorloopbal van Mathijs. De vakken moesten wisselen van functie. Nu was het de beurt aan Mandy, Jesper en de invallers Karim en Matthijs om de aanval op te zetten. Dat ging gelijk goed want Jesper schoot er weer een puntje bij.

Helaas kwam toen het eerste punt tegen. Een strafworp werd gemaakt door Badhoevedorp. Iris maakte echter al snel een doorloopbal en Stef een bijzondere 'omdraaibal'. Alhoewel het team niet gemeen speelde, kregen ze toch weer een strafworp tegen. Helaas voor Atlantis scoorde Badhoevedorp deze. Toen ging het even mis voor Atlantis; een schot tegen. Doordat de scheids veel te kort floot voor het rustsignaal, werd het prachtige schot van Stef, dat bijna vanaf de middenlijn loepzuiver gescoord werd, niet geteld! Het bleef 3-5 in het voordeel van Atlantis.

Na de rust kreeg Atlantis direct een wegtrekbal tegen, maar dat liet Stef niet ongestraft gebeuren en maakte alsnog een prachtig schot! Daarna kreeg Atlantis twee schoten tegen waardoor het 6-6 stond en de spanning terugkwam in de wedstrijd.

Atlantis nam het heft in eigen hand en Maartje scoorde een heel mooi rustig omdraaiballetje, gevolgd door alweer een schot van Stef. Na weer een doelpunt van Badhoevedorp, scoorde Matthijs een mooi punt. Daarna volgden Iris met een schot en Stef met een doorloopbal. Dat was weer eens wat anders dan al de schoten die hij tot nu toe had gedaan. Aan het eind kreeg Atlantis nog twee puntjes tegen, maar uiteindelijk wonnen ze terecht met 9-11.

Atlantis A3 heeft er weer twee punten bij! Al met al was het een zeer spannende en indrukwekkende wedstrijd, waarbij de A3 met verrassende combinaties kwam en liet zien tot zeer goed spel in staat te zijn.

Met dank aan de invallers, coach Nicole en enkele razend enthousiaste fans op de tribune kon Atlantis A3 deze prestatie neerzetten. Moedigt u ons de volgende keer ook aan? Dat kan 4 februari om 16.20 in de Phoenix in Mijdrecht.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis A3 verdiend gewonnen

Tijdens een zinderend spannende wedstrijd uit bij Badhoevedorp heeft de A3 van Atlantis op zaterdag 28 januari terecht punten gepakt. Door vervelende blessures van Sietske en Sterre en de afwezigheid van Max, moest er een beroep worden gedaan op enkele invallers. In de aanval begonnen Stef, Mathijs, Maartje en invalster … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: