02 - Senior  sportief actief 2e week

Vinkeveense schoonheid prijkt op boerinnenkalender


Geplaatst op: 10 oktober 2017

Kitty Boele uit Vinkeveen staat in de Boerinnen Kalender 2018. Het is de zevende uitgave en de agrarische pin-up kalender moet de sector aantrekkelijker maken.

De 20-jarige Boele staat in een weinig verhullende outfit op de foto en daar heeft ze geen problemen mee.
"Het broekje is sowieso mijn eigen kleding. Het shirtje had ik zelf ook mee. Maar het shirtje wat ik uiteindelijk aan heb, is van een dunner stofje."

Boerin

Vijftien schaarsgeklede boerinnen gingen dit jaar weer op de foto voor de kalender. In totaal hadden 214 vrouwen zich aangemeld voor de klus.

Ook de Vinkeveense had zichzelf aangemeld: "Ik wil de boeren een beetje in een positief daglicht zetten en ik vond het zelf hartstikke leuk om op de foto te gaan. Het is niet ordinair dus het kan gewoon."

Kalender

Boele is in het dagelijks leven BOA in Utrecht. In de weekenden helpt ze haar oom Gijsbert op de boerderij in Loenersloot.

De kalender is inmiddels feestelijk gepresenteerd. De boerinnen verruilden hun overalls, stallen en dieren voor een rode loper, spotlight en avondjurk.

Foto kalender door Eline Bon 

Laatst bewerkt op: 10 oktober 2017 08:40

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveense schoonheid prijkt op boerinnenkalender

Kitty Boele uit Vinkeveen staat in de Boerinnen Kalender 2018. Het is de zevende uitgave en de agrarische pin-up kalender moet de sector aantrekkelijker maken. De 20-jarige Boele staat in een weinig verhullende outfit op de foto en daar heeft ze geen problemen mee."Het broekje is sowieso mijn eigen kleding. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: