001- Uithoorn
Horangi Wilnis bij trainingsweekend

Horangi Wilnis bij trainingsweekend


Geplaatst op: 10 oktober 2017

Zes leden en trainer Remko hebben afgelopen weekend weer veel geleerd en getraind tijdens een trainingsweekend in Someren. Tijdens dit weekend werden de lessen gegeven door nationale en internationale trainers. Voor het stijl onderdeel (vaste serie van bewegingen) werden de lessen verzorgd door Rob Jansen. Meervoudig Nederlands, vice Europees- en Wereldkampioen en oud bondscoach. Hij heeft alle leden op een uitdagende manier hun technieken technisch en op kracht laten verbeteren.

Daarnaast was de internationale toptrainer Bjarne Johansen vanuit Denemarken aanwezig. Hij heeft in zijn loopbaan als bondscoach al 25 EK en 6 WK medailles in het sparren gewonnen. Tijdens dit weekend heeft hij met high-tech trainingsmaterialen iedereen nieuwe inzichten gegeven over het trainen voor sparwedstrijden. Erg inspirerend om van iemand met zoveel ervaring en kennis les te krijgen.

Robert van den Bergh (6e dan) en Giel Jan van Braam (6e dan) hebben met lessen in gesprongen technieken en bootcamp trainingen het weekend compleet gemaakt. Iedereen kijkt terug op weer een geslaagd weekend met veel gezelligheid, goede inspirerende trainingen en heel veel spierpijn. Voor meer informatie over taekwondo klik je op www.horangi.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Horangi Wilnis bij trainingsweekend

Zes leden en trainer Remko hebben afgelopen weekend weer veel geleerd en getraind tijdens een trainingsweekend in Someren. Tijdens dit weekend werden de lessen gegeven door nationale en internationale trainers. Voor het stijl onderdeel (vaste serie van bewegingen) werden de lessen verzorgd door Rob Jansen. Meervoudig Nederlands, vice Europees- en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: