02 - Senior  sportief actief 2e week
Werkzaamheden aan riool op hoek Zijdstraat en Van Cleeffkade in Aalsmeer

Werkzaamheden aan riool op hoek Zijdstraat en Van Cleeffkade in Aalsmeer


Geplaatst op: 10 oktober 2017

Op 14 oktober 2017 zal een bedrijf in opdracht van de gemeente een gedeelte van het riool renoveren op hoek Zijdstraat en Van Cleeffkade in Aalsmeer door middel van de zogenoemde kousmethode. Deze werkzaamheden starten zaterdag 14 oktober om 18.00 uur en worden zondag 15 oktober afgerond. De tijden zijn gekozen om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Door de werkzaamheden zal enige overlast zijn, omdat het voor de werkzaamheden nodig is dat een vrachtwagen op de rijbaan staat. Het doorgaan van deze werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regen kunnen de werkzaamheden namelijk niet doorgaan. 

Bij een rioolinspectie is naar voren gekomen dat een paar rioolbuizen aan het begin van de Zijdstraat, Van Cleeffkade en Stationsweg renovatie nodig hebben. Daarom is gekozen om te relinen. Bij relinen wordt de binnenzijde van een rioolbuis voorzien van een bijzonder sterke kunststof laag, waardoor deze dezelfde constructieve waarde krijgt als een nieuwe rioolbuis. Voor het aanbrengen van deze laag hoeft de weg niet opengebroken te worden

Tijdens de werkzaamheden is de doorstroomcapaciteit van het verkeer op de Stationsweg, Uiterweg en Van Cleeffkade beperkt. Om de overlast tot een minimum te beperken is gekozen voor werktijden waarop zo min mogelijk verkeersbewegingen plaatsvinden. Er zijn verkeersregelaars en afzettingen aanwezig. De werkzaamheden worden deels in de nacht uitgevoerd. Het kan zijn dat omwonenden daar geluidsoverlast van ervaren. Het geluid bestaat voornamelijk uit stationair draaiende vrachtwagens. De aannemer is verzocht rekening te houden met het geluidsniveau. De direct omwonenden en bedrijven zijn via een brief, met daarin de contactgegevens van de aannemer, geïnformeerd.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden aan riool op hoek Zijdstraat en Van Cleeffkade in Aalsmeer

Op 14 oktober 2017 zal een bedrijf in opdracht van de gemeente een gedeelte van het riool renoveren op hoek Zijdstraat en Van Cleeffkade in Aalsmeer door middel van de zogenoemde kousmethode. Deze werkzaamheden starten zaterdag 14 oktober om 18.00 uur en worden zondag 15 oktober afgerond. De tijden zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: