001 - Escaperoom aglemeen
Dag van de duurzaamheid bij Het Voordek en Vinkeveen Haven

Dag van de duurzaamheid bij Het Voordek en Vinkeveen Haven


Geplaatst op: 11 oktober 2017

Op 10-10-2017 besteedde heel Nederland wat extra aandacht aan duurzaamheid, tijdens de Dag van de Duurzaamheid. Bij Vinkeveen Haven kon je gratis Duurzaam Watersporten en in restaurant Het Voordek kreeg iedereen die een Duurzaam Gerecht koos 50% korting. Ook is er een boek uitgegeven speciaal voor deze dag - maar natuurlijk ook de rest van het jaar leuk om te lezen - ‘De Wereld van Voedsel’. Dit boek is speciaal geschreven door talentvolle pabo-studenten en geïllustreerd door kinderen met als doel om leerlingen in groep 1 t/m 8 bewust te maken van duurzaam eten. In het hele land lazen bekende en minder bekende Nederlanders voor uit het boek. In Aalsmeer lazen bijvoorbeeld wethouder onderwijs Gertjan van der Hoeven en wethouder duurzaamheid, Jop Kluis voor uit deze verhalenbundel. In Het Voordek ligt dit boek prominent in de speelhoek.

Volgende evenement op de Duurzame Kalender binnen De Ronde Venen is de Energie Parade op 11-11-2017. Maar ook de voorbereidingen voor de landelijke Warme Truien Dag op 2-2-2018 zijn alvast leuk om te volgen!

Vinkeveen Haven en Het Voordek dragen het internationale label Green Key goud, wat betekent dat duurzaamheid een belangrijk punt in de dagelijkse bezigheden is (denk aan de gescheiden afval-bakken, de biologische inkoop, zonnepanelen, waterbesparende kranen, schoonmaakmiddelen met een ecologisch keurmerk, etc.). Ben je bij Vinkeveen Haven en Het Voordek te gast of werk je er? Dan draag jij je steentje bij aan een goede zorg voor het milieu!


Laatst bewerkt op: 11 oktober 2017 13:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dag van de duurzaamheid bij Het Voordek en Vinkeveen Haven

Op 10-10-2017 besteedde heel Nederland wat extra aandacht aan duurzaamheid, tijdens de Dag van de Duurzaamheid. Bij Vinkeveen Haven kon je gratis Duurzaam Watersporten en in restaurant Het Voordek kreeg iedereen die een Duurzaam Gerecht koos 50% korting. Ook is er een boek uitgegeven speciaal voor deze dag - maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: