01 - Nooit Gedacht

Ontketend Hertha3Futsal wint vermakelijk duel


Geplaatst op: 26 januari 2012

Hertha3Futsal is een jong, gretig en talentvol zaalvoetbalteam. Waar vorig jaar als Hertha4Zaal nog een tweede plaats werd bemachtigd, doen zij nu in de 6e klasse weer volop mee voor de bovenste plaatsen.

Met dragende krachten als Hoep, De Reedt, Wick en Tinus. Spielführer Maria, goalie Zorggras en topscorer Rooney worden er vaak mooie wedstrijden in thuishaven De Boei klaargespeeld.

Zo ook op de 23ste van januari, waarin werd aangetreden tegen het van te voren lager ingeschatte UVV6. Dit bleek ook wel, want zij werden met eenvoudige 3-0 opzijgezet. Rooney scoorde hier 2 maal en Hoep wist na een mooie aanval ook een doelpuntje mee te pikken. Omdat de Reedt achterin alles al harkend dicht hield, kon Zorggras zijn doel schoon en de nul houden. Dit was een unicum in z'n Hertha carrière.

De volgende thuiswedstrijd is op 13 februari om tien uur in Sporthal De Boei tegen Maarssen 7. Dit kan een mooie pot voetbal opleveren, dus schroom niet en kom gezellig kijken.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontketend Hertha3Futsal wint vermakelijk duel

Hertha3Futsal is een jong, gretig en talentvol zaalvoetbalteam. Waar vorig jaar als Hertha4Zaal nog een tweede plaats werd bemachtigd, doen zij nu in de 6e klasse weer volop mee voor de bovenste plaatsen. Met dragende krachten als Hoep, De Reedt, Wick en Tinus. Spielführer Maria, goalie Zorggras en topscorer Rooney … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: