01 - Nooit Gedacht

Voorbijgangers vinden dode man in Kerkvaart Mijdrecht


Geplaatst op: 14 oktober 2017

Twee voorbijgangers hebben vanmiddag alarm geslagen nadat zij een man in het water zagen liggen in de Kerkvaart bij Mijdrecht. Het slachtoffer bleek te zijn overleden.

De twee voorbijgangers wilden met een boot een tochtje maken toen zij de man zagen liggen. Ze belden meteen 112 en hebben tevergeefs geprobeerd het slachtoffer uit het water te halen. De hulpdiensten hadden vervolgens veel moeite om de man te bereiken omdat hij in de achtertuin lag van appartementencomplex De Kom.

Duikers van de brandweer hebben het slachtoffer uit het water gehaald, maar deze bleek al overleden te zijn. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van de man en roept getuigen op zich te melden.

Laatst bewerkt op: 14 oktober 2017 14:45

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorbijgangers vinden dode man in Kerkvaart Mijdrecht

Twee voorbijgangers hebben vanmiddag alarm geslagen nadat zij een man in het water zagen liggen in de Kerkvaart bij Mijdrecht. Het slachtoffer bleek te zijn overleden. De twee voorbijgangers wilden met een boot een tochtje maken toen zij de man zagen liggen. Ze belden meteen 112 en hebben tevergeefs geprobeerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...