001 - Homan Zonnepanelen
Kinderboekenweek op de Vuurvogel een “gruwelijk” succes

Kinderboekenweek op de Vuurvogel een “gruwelijk” succes


Geplaatst op: 15 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober werden de gangen van de school gevuld met kleine heksjes, knuffelbare monsters en rare griezels. Dit allemaal voor de opening van de Kinderboekenweek 2017.  
Om 8.15 uur openden de kinderen de Kinderboekenweek met het dansen en zingen van “Gruwelijk eng” van Kinderen voor kinderen. Door de vele verkleedpartijen was dit een bijzonder gezicht en een mooie opening.
In de opvolgende week hebben de kinderen iedere dag een griezelmoment beleefd. Het knutselen van monsters, vleermuizen en spoken was duidelijk op de gangen te zien en ook werd er veel gelezen en gewerkt uit griezelige kinderboeken. Zelf werden er ook griezelverhalen geschreven en voorgelezen. De kinderen draaiden hun hand niet om voor een lekkere portie griezelen.

Het hoogtepunt van de Kinderboekenweek, was toch echt dinsdag 10 oktober. Die dag mocht de Vuurvogel vier begeleiders van Theater Challenge Haarlem verwelkomen, die iedere groep voorzien heeft van een acteer- en een muziekles.
Helaas was de week zo voorbij! Op donderdag 12 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten door een speurtocht in de school. Waarbij de kinderen op zoek moesten naar griezels uit kinderboeken en films. De Daltons, Scar uit the Lion King en Juffrouw Bulstronk uit het boek Mathilda… iedereen  moest gevonden worden, met natuurlijk voor de dappere kinderen een griezelige beloning als resultaat. Zowel de kinderen als de leerkrachten kijken terug op een leuke editie van de Kinderboekenweek!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboekenweek op de Vuurvogel een “gruwelijk” succes

Op woensdag 4 oktober werden de gangen van de school gevuld met kleine heksjes, knuffelbare monsters en rare griezels. Dit allemaal voor de opening van de Kinderboekenweek 2017.   Om 8.15 uur openden de kinderen de Kinderboekenweek met het dansen en zingen van “Gruwelijk eng” van Kinderen voor kinderen. Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: