001- Uithoorn
Diabetes Fonds dringend op zoek naar collectanten

Diabetes Fonds dringend op zoek naar collectanten


Geplaatst op: 15 oktober 2017

Het Diabetes Fonds afdeling Uithoorn en de Kwakel is dringend op zoek naar collectanten die in de week van 30 oktober t/m 4 november genegen zijn enkele uren te willen collecteren. Met de opbrengst van o.a. de landelijke collecte, vindt wetenschappelijk onderzoek plaats ter voorkoming en bestrijding van Diabetes.

Hoewel we in Uithoorn/De Kwakel en Amstelhoek een team hebben van ruim 100 collectanten bestaat er in een aantal wijken toch nog een tekort waardoor mogelijk in uw straat / buurt niet gecollecteerd kan worden.

Inmiddels leven er ruim 1,2 miljoen diabeten in Nederland. Het is dus denkbeeldig dat u, een van uw naasten of bekende aan deze ziekte lijdt. Met uw hulp kan het Diabetes Fonds de kwaliteit van leven van diabeten verbeteren en mogelijk genezen en voorkomen! Doordat de landelijke collecte volledig op vrijwilligers draait, het Diabetes Fonds geen overheidssubsidie ontvangt en door de vele diabeten de herkenbaarheid groot is, wordt de collecte door vele inwoners begrepen en gewaardeerd! 

Niet alleen het collecteteam maar bovenal de diabeten (van 0 tot 100+) zullen u heel dankbaar zijn voor uw hulp bij de collecte!

Meld u zich a.u.b. aan bij onze contactpersoon: Marcel Rits T. 0297- 540198 M. 06 44889932 E. mrits05@xs4all.nl


Laatst bewerkt op: 15 oktober 2017 19:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diabetes Fonds dringend op zoek naar collectanten

Het Diabetes Fonds afdeling Uithoorn en de Kwakel is dringend op zoek naar collectanten die in de week van 30 oktober t/m 4 november genegen zijn enkele uren te willen collecteren. Met de opbrengst van o.a. de landelijke collecte, vindt wetenschappelijk onderzoek plaats ter voorkoming en bestrijding van Diabetes. Hoewel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: