001 - Homan Zonnepanelen
Tentoonstelling van kleindiervereniging

Tentoonstelling van kleindiervereniging "Onze Langoren"


Geplaatst op: 15 oktober 2017

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober a.s. houdt kleindiervereniging "Onze Langoren" weer voor de 82ste keer haar jaarlijkse tentoonstelling. Er zullen weer verschillende soorten dieren geshowd worden door leden uit de wijde omtrek zoals bv de Ronde Venen, Uithoorn, de Kwakel en zelfs Amsterdam. Na het succes van vorig jaar zijn we opnieuw te gast bij Fam. De Graaff, Oosterlandweg 3a in Mijdrecht.

Er zullen ruim 200 dieren tentoongesteld worden en dit zijn konijnen,  grote- en dwerghoenders, sier- en watervogels. De leden, waaronder ook jeugdleden,  brengen veel dieren van verschillende rassen en kleurslagen in de kooien.. 

Op vrijdag zullen er 4 nationaal bekende keurmeesters druk bezig zijn alle dieren te keuren op hun specifieke eigenschappen. Dit zijn voor de konijnen: Hr. M. Kok en de Hr. P. Huygens.. De hoenders door. Hr. B. ten Blanken en de watervogelsl door Hr. A. Deetman.
In de loop van de middag zullen de keurmeesters de prijswinnaars aanwijzen. 

Voor de liefhebber van kleindieren is een bezoek aan deze tentoonstelling zeer zeker de moeite waard. Als u interesse heeft voor bepaalde rassen of erover denkt b.v. een konijn of cavia aan te schaffen dan lopen er mensen rond die u antwoordt kunnen geven op uw vragen. Ook nu is er weer voor de kinderen een knuffelhoekje ingericht waar ze met een aantal dieren kunnen spelen en knuffelen en deze dieren zijn ook te koop. En de enveloppenstand met leuke prijzen is natuurlijk ook weer aanwezig.  

Laat u verrassen en kom even kijken. De toegang is natuurlijk zoals altijd gratis!!

De tentoonstelling is geopend op vrijdag 20 oktober van 15.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tentoonstelling van kleindiervereniging "Onze Langoren"

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober a.s. houdt kleindiervereniging "Onze Langoren" weer voor de 82ste keer haar jaarlijkse tentoonstelling. Er zullen weer verschillende soorten dieren geshowd worden door leden uit de wijde omtrek zoals bv de Ronde Venen, Uithoorn, de Kwakel en zelfs Amsterdam. Na het succes van vorig jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: