01 - Nooit Gedacht
Intersport Duo sponsor van Zilveren Turfloop

Intersport Duo sponsor van Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 16 oktober 2017

Veel lopers uit de regio zijn in training voor het grootste sportevenement in De Ronde Venen: de Zilveren Turfloop. Deze wordt georganiseerd door Atletiekvereniging De Veenlopers. De vereniging is trots op de samenwerking met Intersport Duo, die onder andere de clubkleding voor de leden verzorgd. Sinds kort is Intersport Duo ook één van de hoofdsponsors van De Zilveren Turfloop.

In de vijf filialen wordt een enorm assortiment sportkleding, -schoenen en accessoires van vele topmerken aangeboden. Klantvriendelijkheid, goed advies, kwaliteit en service zijn de succesfactoren. Ook voor tips rondom blessures bent u van harte welkom.

Dieuwertje en Stefan staan namens Intersport Duo op de sponsorfoto, De Veenlopers worden vertegenwoordigd door Rob, voorzitter en Irma, commissielid Zilveren Turfloop (PR).

Op 5 november kunt op starten op de volgende afstanden: 5, 10 en 16.1 km. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven .nl

Sportieve kids kunnen meedoen aan de Rabo GeZZinsloop. Dit  is een korte loop van ongeveer 1 km door het verkeersveilige sportpark. Inschrijven is mogelijk via GeZZinsloop@zilverenturfloop.nl. De kinderen kunnen op 5 november hun startnummer ophalen in de sporthal. De start van de GeZZinsloop is om 10.00 uur.

Meer informatie over de afstanden, starttijden, GeZZinsloop, G-run en Scholierenchallenge is te vinden op www.zilverenturfloop.nl

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Intersport Duo sponsor van Zilveren Turfloop

Veel lopers uit de regio zijn in training voor het grootste sportevenement in De Ronde Venen: de Zilveren Turfloop. Deze wordt georganiseerd door Atletiekvereniging De Veenlopers. De vereniging is trots op de samenwerking met Intersport Duo, die onder andere de clubkleding voor de leden verzorgd. Sinds kort is Intersport Duo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: