Atlantis C3 eindigen als 2de in de poule

Geplaatst op: 16 oktober 2017

Afgelopen zaterdag 14 oktober heeft, het door Petra’s Praktijk gesponsorde Atlantis C3 de laatste wedstrijd van het 1ste veldseizoen gespeeld. Zij hebben een aantal weken geleden in Amsterdam de wedstrijd tegen Sporting West C1  met twee punten verschil gewonnen en dus waren ze er nu weer klaar voor om het duel aan te gaan. Vanaf het begin tot het einde zat het tempo er goed in. Er werden mooie kansen gecreëerd, maar het lukte niet gelijk om te scoren. In de 17de minuut kreeg Atlantis een strafworp mee, helaas was het ze nog niet gegund. Dit werd snel goed gemaakt en het eerste doelpunt was een feit: 1-0. Ook volgde het tweede en derde doelpunt  snel. Het was duidelijk dat het een wedstrijd met veel energie was. Vlak voor de rust volgde, door een paar mooie kansen, doelpunt 4 en 5. Na de rust liet Sporting West gelijk zien dat ze niet zomaar te verslaan zijn en kreeg Atlantis een doelpunt tegen: 5-1. Maar de Atlantis C3 spelers bleven alert en hebben het publiek laten zien wat verdedigen is. Door een strafworp kwamen ze nog meer voor te staan, 6-1. Een mooi samenspel heeft effect en al snel volgde doelpunt 7, 8 en 9. In een onbewaakt ogenblik had de tegenstander toch nog de mogelijkheid om te scoren, 9-2. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Atlantis het 10de doelpunt. Een terechte overwinning, waardoor ze eindigen als 2de in hun poule. Atlantis C3 en hun coaches Petra en Gita, bedankt voor het laten zien dat (fanatiek) sporten en plezier heel goed samen gaan. Zet ‘m op tijdens het zaalseizoen!

Afgelopen zaterdag 14 oktober heeft, het door Petra’s Praktijk gesponsorde Atlantis C3 de laatste wedstrijd van het 1ste veldseizoen gespeeld. Zij hebben een aantal weken geleden in Amsterdam de wedstrijd tegen Sporting West C1  met twee punten verschil gewonnen en dus waren ze er nu weer klaar voor om het … Lees meer »