01 - Nooit Gedacht
3 november: benefietavond voor Stichting Steun 22Q11

3 november: benefietavond voor Stichting Steun 22Q11


Geplaatst op: 20 oktober 2017

Op 3 november organiseren wij een benefietavond in 't Oude Parochiehuis te Mijdrecht. Deze avond staat in het teken van een Gooische Vrouwenbingo. Inmiddels is onze avond zo goed als uitverkocht en zijn er 140 vrouwen aanwezig die inmiddels hun bijdrage voor onze inzamelingsactie door middel van het aankopen van het entreebewijs hebben voldaan.

Ook hebben al een groot aantal lokale ondernemers ons geholpen aan de bingoprijzen en het sponsoren van de inwendige mens.

Wij hopen op deze avond minimaal €3000,00 op te halen. Dit geld komt volledig ten goede aan Stichting Steun 22Q11 en gaat naar een heel duur onderzoek. De stichting zet zich in voor volwassenen en kinderen met het 22Q11 syndroom.  Helaas is dit syndroom nog erg onbekend waardoor veel mensen de diagnose niet of pas heel laat krijgen. Bij dit syndroom kunnen er op vele gebieden problemen zijn. Lichamelijk, verstandelijk en psychisch. Het onderzoek waar de stichting aan mee gaat betalen, is in samenwerking met het WKZ en UMC Utrecht, gaat over neurocognitieve achteruitgang en psychische aandoeningen. (Schizofrenie psychose en depressie). Veel kinderen krijgen in de pubertijd namelijk te maken met psychoses depressie en schizofrenie. 22Q11 is na down het grootste syndroom maar helaas nog heel onbekend.

Wij hopen natuurlijk op een hele gezellige avond met een hele mooie opbrengst. Maar zoeken ook nog sponsors die bijvoorbeeld de zaalhuur, de versiering, een mooie hoofdprijs of iets dergelijks willen sponsoren.. Mocht u zelf of uw bedrijf ons willen sponsoren dan zijn wij daar heel blij mee.

Wilt u ons sponosren, dan kunt u contact opnemen met mireille-schmidt@hotmail.com.

Wij zijn u bij voorbaat al zeer dankbaar.

Laatst bewerkt op: 17 oktober 2017 23:04

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3 november: benefietavond voor Stichting Steun 22Q11

Op 3 november organiseren wij een benefietavond in 't Oude Parochiehuis te Mijdrecht. Deze avond staat in het teken van een Gooische Vrouwenbingo. Inmiddels is onze avond zo goed als uitverkocht en zijn er 140 vrouwen aanwezig die inmiddels hun bijdrage voor onze inzamelingsactie door middel van het aankopen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: