001 -Brouwer Transport

Stichting Haarwensen zoekt vrijwilligers


Geplaatst op: 25 januari 2012

Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van echt haar, aan kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. Hiervoor ontvangen wij op ons kantoor in Mijdrecht wekelijks vele afgeknipte vlechten uit het hele land van zowel kinderen en volwassenen die met veel liefde een flink stuk van hun haar hebben willen afstaan.

Wij zoeken een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons bijvoorbeeld eens in de twee weken een dag kunnen helpen met het uitzoeken en sorteren van alle vlechten en staarten. Zo help jij eraan mee dat een kind blij gemaakt kan worden met een mooie pruik. Dankbaar werk dus!

Heb je belangstelling en wil je graag je bijdrage leveren aan een beetje extra geluk voor een kind, stuur dan een mail mét je motivatie naar info@haarwensen.nl . Enthousiaste scholieren die een maatschappelijke stage moeten volgen, kunnen zich natuurlijk ook aanmelden. Wil je meer weten over Stichting Haarwensen? Kijk dan op www.haarwensen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Stichting Haarwensen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Haarwensen zoekt vrijwilligers

Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van echt haar, aan kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. Hiervoor ontvangen wij op ons kantoor in Mijdrecht wekelijks vele afgeknipte vlechten uit het hele land van zowel kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: