0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Tennissers Bayer 2 sterker dan Bayer 1


Geplaatst op: 25 januari 2012

Vrijdag 20 januari stond het inhaalduel in poule B gepland tussen Bayer 1 en Bayer 2. Bayer 1 dat tot nu toe alle ontmoetingen had gewonnen stond bovenaan in de poule. Bayer 2 stond op een gedeelde 2e plaats. Binnen Bayer was al wekenlang een sportieve strijd gaande tussen de 2 teams. Vandaag was dan eindelijk de kans om te laten zien wie van de twee teams het sterkste is.

Eerste uur
Het eerste uur was meteen al duidelijk dat de teams qua niveau niet voor elkaar onderdeden. Mooie punten wisselde elkaar in hoog tempo af. Op het ene moment stond Bayer 1 op winnen het andere moment zag het er voor Bayer 2 weer een stuk zonniger uit. Aan het einde van het eerste uur had Bayer 1 op baan 4 met 8-7 gewonnen en Bayer 2 op baan 5 met 9-6 gewonnen. Doordat het verschil op baan 4 maar 1 game was kreeg Bayer 2 ook nog een punt voor deze wedstrijd en was de tussenstand na een uur spelen 5-3 in het voordeel van Bayer 2.

Tweede uur
Bayer 1 moest alle 2 deze wedstrijden winnen om er nog met de winst vandoor te kunnen gaan. Op baan 5 nam Bayer 1 een voorsprong die uiteindelijk werd vastgehouden tot het einde, een 9-7 winst. De winnaar van deze ontmoeting moest nu bepaald worden in de wedstrijd die op baan 4 werd gespeeld. Het begin ging erg gelijk op maar al snel werd duidelijk dat Bayer 2 deze ontmoeting zou gaan winnen. Uiteindelijk stond er na een uur spelen een 10-6 overwinning op het bord.
De einduitslag was na 4 wedstrijden van een uur spelen 9-7 in het voordeel van Bayer 2 dat zich de trotse winnaar mag noemen van deze onderlinge ontmoeting. Door deze overwinning promoveren zowel Bayer 1 als Bayer 2 naar de winnaarspoule.

Vrijdag 27 januari
Vrijdag 27 januari speelt Brooklyn Group BV tegen WSCE in de winnaarspoule en moet Rabobank 1 het in poule B opnemen tegen S.T. Baembrigde.

Rabobank Open Indoor Tennis Kampioenschappen
Van donderdag 29 maart t/m zondag 8 april organiseert Tennishal de Ronde Venen de Rabobank Open Indoor Tennis Kampioenschappen. Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën: 3, 4, 5, 5 35+, 6 17+, 7 17+ en 8 17+ (enkel, dubbel en gemengd dubbel). www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennissers Bayer 2 sterker dan Bayer 1

Vrijdag 20 januari stond het inhaalduel in poule B gepland tussen Bayer 1 en Bayer 2. Bayer 1 dat tot nu toe alle ontmoetingen had gewonnen stond bovenaan in de poule. Bayer 2 stond op een gedeelde 2e plaats. Binnen Bayer was al wekenlang een sportieve strijd gaande tussen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: