001 - Homan Zonnepanelen
Kom op 4 november naar de Aalsmeerse WOONDAG

Kom op 4 november naar de Aalsmeerse WOONDAG


Geplaatst op: 25 oktober 2017

Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en willen blijven wonen. Dat is niet altijd eenvoudig, want de woningmarkt zat jarenlang ‘op slot’. Om inwoners te helpen bij het vinden van een passende woning in Aalsmeer, wordt op zaterdag 4 november van 11.00 – 15.00 uur een WOONDAG georganiseerd in het gemeentehuis.

Tijdens deze dag komen alle aspecten rondom wonen aan bod: van kopen, huren, verhuizen en verbouwen tot verduurzamen en veilig wonen. Starters kunnen informatie krijgen over beschikbare starterswoningen en de starterslening, doorstromers kunnen zich oriënteren op het nieuwe woningaanbod en ouderen kunnen advies krijgen over hoe zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook kunnen inwoners informatie krijgen bij Energieloket Sienergie over het verduurzamen van hun woning. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, omdat een energiezuinig en duurzaam gebouwd huis lagere woonlasten oplevert en het milieu spaart. 

Wethouder Robbert-Jan van Duijn: ‘Ik ben blij dat er weer beweging zit in de Aalsmeerse woningmarkt. Dat geeft meer mogelijkheden voor jongeren, starters en ouderen om een passende woning te vinden in ons mooie Aalsmeer. We willen als college zorgen voor betaalbare woonruimte voor alle doelgroepen. Om dit te bereiken richten we ons op uitbreiding van het aantal koopwoningen in het goedkope middensegment, starterswoningen en levensloopbestendige woningen. De WOONDAG is een goed initiatief van de makelaars, architecten, ontwikkelaars en het notariaat in Aalsmeer om gezamenlijk de woningmarkt te versterken in Aalsmeer.’ 

De WOONDAG is een initiatief van Meervastgoed, Energieloket Sienergie, Doornbos bouwadvies & makelaardij en de gemeente Aalsmeer.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom op 4 november naar de Aalsmeerse WOONDAG

Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en willen blijven wonen. Dat is niet altijd eenvoudig, want de woningmarkt zat jarenlang ‘op slot’. Om inwoners te helpen bij het vinden van een passende woning in Aalsmeer, wordt op zaterdag 4 november van 11.00 – 15.00 uur een WOONDAG georganiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: