0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Subsidie voor schoolsporttoernooien Aalsmeer 2017/2018

Subsidie voor schoolsporttoernooien Aalsmeer 2017/2018


Geplaatst op: 17 oktober 2017

De gemeente Aalsmeer subsidieert in 2017/2018 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien. Voor dit schooljaar is een bedrag van ongeveer € 9000 ter beschikking gesteld aan acht sportverenigingen. Naast de schoolsporttoernooien organiseren de verenigingen ook trainingen en clinics voor de schoolgaande jeugd. De gemeente geeft deze subsidie om de jeugd te stimuleren meer te bewegen en te sporten en hen te laten kennismaken met diverse takken van sport. De schoolsportkalender is in samenspraak met verenigingen, scholen en de combinatiefunctionaris sport tot stand gekomen. 

Wethouder Gertjan van der Hoeven: “We vinden het belangrijk dat kinderen sporten en bewegen. Het is goed voor hun gezondheid en het versterkt de sociale samenhang. Daarom zijn we erg blij met de inzet van alle vrijwilligers bij de scholen en de sportverenigingen die samen de schoolsporttoernooien mogelijk maken. Als Jongeren op gezond gewicht (JOGG) gemeente willen we de keuze voor gezond eten en meer sporten en bewegen voor iedereen makkelijker maken. Dit kan bijvoorbeeld door het drinken van water en het eten van fruit te promoten bij de schoolsporttoernooien.”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Subsidie voor schoolsporttoernooien Aalsmeer 2017/2018

De gemeente Aalsmeer subsidieert in 2017/2018 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien. Voor dit schooljaar is een bedrag van ongeveer € 9000 ter beschikking gesteld aan acht sportverenigingen. Naast de schoolsporttoernooien organiseren de verenigingen ook trainingen en clinics voor de schoolgaande jeugd. De gemeente geeft deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: