02 - Senior  sportief actief 2e week

Scholendienst met ds. Wierda in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 25 januari 2012

Op zondag 29 januari zal om 10:00 uur dominee S.J. Wierda uit Amsterdam in de dienst voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22.
De morgendienst zal een zogenaamde scholendienst zijn. Dat betekent dat deze dienst aansluit op het project met het thema GAAF! dat op school behandeld is. Op school zijn er Bijbelverhalen verteld over genezingen die Jezus gedaan heeft. Zondag zal dat project afgesloten worden in de kerk, waar Openbaring 21:1-4 gelezen wordt. Dit gaat over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde, waar geen pijn en verdriet meer zal zijn. Geen ziekte meer en alles zal helemaal Gaaf zijn. De kinderen hebben op school liedjes geleerd, die ze in de dienst gaan zingen. Op school hebben ze ook werkjes gemaakt die in de kerk komen te hangen. De collecte zal bestemd worden voor een school voor blinde kinderen in Israël.

In de avonddienst, die om 19:00 gehouden wordt, zal dominee H. de Bruijne uit Utrecht-centrum voorgaan. Tijdens de preek zal opnieuw een gedeelte uit de Heidelbergse Catechismus behandeld worden, Zondag 29 is nu aan de beurt waarin het gaat over de viering van het Heilig Avondmaal, en ook over de bijzondere verzekering die het Avondmaal de gelovigen wil bieden. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Kijk voor andere informatie ook eens op de website van de kerk: www.cgkmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scholendienst met ds. Wierda in 'de Wegwijzer'

Op zondag 29 januari zal om 10:00 uur dominee S.J. Wierda uit Amsterdam in de dienst voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22.De morgendienst zal een zogenaamde scholendienst zijn. Dat betekent dat deze dienst aansluit op het project met het thema GAAF! dat op school behandeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: