001 - Escaperoom aglemeen
Halloween bij Mama Lokalen

Halloween bij Mama Lokalen


Geplaatst op: 20 oktober 2017

De allerkleinste kunnen deze week griezelen bij de Mama Lokalen. De ochtenden staan in het teken van Halloween. Er kan worden geknutseld, gedanst, geschminkt, er zijn griezelhapjes, spelletjes en natuurlijk mag je verkleed komen. Kom je langs? Mama Lokaal Abcoude viert Halloween op woensdag 25 oktober van 10:00-11:30 uur en Mama Lokaal Mijdrecht vrijdag 27 oktober van 10:00 – 11:30 uur.

Over Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor elk Mama Lokaal. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, delen we speelgoed/kleding en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Halloween bij Mama Lokalen

De allerkleinste kunnen deze week griezelen bij de Mama Lokalen. De ochtenden staan in het teken van Halloween. Er kan worden geknutseld, gedanst, geschminkt, er zijn griezelhapjes, spelletjes en natuurlijk mag je verkleed komen. Kom je langs? Mama Lokaal Abcoude viert Halloween op woensdag 25 oktober van 10:00-11:30 uur en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: