02 - Senior  sportief actief 2e week
Vernieuwd parcours Rabo GeZZinsloop 5 november

Vernieuwd parcours Rabo GeZZinsloop 5 november


Geplaatst op: 22 oktober 2017

Op zondag 5 november a.s. gaat om 10 uur de GeZZinsloop weer van start. Het parcours is vernieuwd! We starten met zijn allen op de parkeerplaats van Argon.

Daar staan startvakken. Aan de kleur van je startnummer kun je zien, in welk startvak je kunt wachten. Na de start ren je direct door het park. We finishen op de Hoofdweg, deze is lekker breed, dan kun je nog net proberen iemand in te halen! Natuurlijk kun je je best doen om de eerste prijs te halen, maar we zijn trots op alle kinderen die over de finish komen. Daarom is er voor iedereen een aandenken.

Je kunt al meedoen als je vier jaar oud bent.  Er wordt gelopen in zes categorieën: meisjes t/m 6 jaar, meisjes 7 t/m 9 jaar, meisjes 10 t/m 12 jaar, jongens t/m 6 jaar, jongens7 t/m 9 jaar en jongens 10 t/m 12 jaar. Als je het nog spannend vindt, om alleen te lopen, mag een van je ouders natuurlijk gezellig met je meelopen.

Bij de finish staan mensen van de Rabobank om je aandenken uit te reiken, en bij de bus van Kranenburg Schadenet kun je een goodie-bag ophalen. Direct na de finish van de jongste kinderen is de prijsuitreiking in de sporthal. Tijdens de prijsuitreiking worden er leuke (sport)prijzen verloot, dus kom zeker even kijken bij de prijsuitreiking.

Je ouders kunnen ook meelopen met een van de langere afstanden: 5, 10 of 16,1 km.

Voor meer informatie zie de website: www.zilverenturfloop.nl

De Rabo GeZZinsloop is cool, er doen veel kinderen mee, het zal dus druk zijn bij de start. Vraag je ouders de auto thuis te laten, en op de fiets of lopend te komen.

 Je kunt je inschrijven in sporthal de Phoenix of een mailtje sturen naar: GeZZinsloop@zilverenturfloop.nl. Dan ligt je startnummer al voor je klaar in de sporthal.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vernieuwd parcours Rabo GeZZinsloop 5 november

Op zondag 5 november a.s. gaat om 10 uur de GeZZinsloop weer van start. Het parcours is vernieuwd! We starten met zijn allen op de parkeerplaats van Argon. Daar staan startvakken. Aan de kleur van je startnummer kun je zien, in welk startvak je kunt wachten. Na de start ren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: