Peuter en kleutergym bij KDO

Peuter en kleutergym bij KDO


Geplaatst op: 22 oktober 2017

Op maandag van 15.45 - 16.30 uur start KDO een serie van 10 kleutergymlessen zodra er meer dan 8 aanmeldingen zijn.

U kunt uw kind van 2 1/2 t/m 5 jaar nu opgeven via gymnastiek@kdo.nl of bij de trainster op maandag om mee te doen met deze beweeglessen.

Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren peuters en kleuters de basis van het bewegen en ontwikkelen ze de belangrijkste spiergroepen. Door verschillende beweegvormen in combinatie met plezier wordt de kans vergroot dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. De vaardigheden nemen ze overal mee naar toe: of ze nu blijven gymmen/turnen of gaan hockeyen, zwemmen of voetballen. Want kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien.

De kosten bedragen € 35,00 voor een serie van 10 lessen en een diploma les.
Aanmelden via gymnastiek@kdo.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peuter en kleutergym bij KDO

Op maandag van 15.45 - 16.30 uur start KDO een serie van 10 kleutergymlessen zodra er meer dan 8 aanmeldingen zijn. U kunt uw kind van 2 1/2 t/m 5 jaar nu opgeven via gymnastiek@kdo.nl of bij de trainster op maandag om mee te doen met deze beweeglessen. Met gevarieerde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: