001 - Homan Zonnepanelen
Atlantis 2 gaat door tot het einde

Atlantis 2 gaat door tot het einde


Geplaatst op: 23 oktober 2017

Door tot het einde, tot de zon gaat schijnen. Het liefst bij Crescendo in Leiden! Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, mocht op zaterdag 21 oktober naar Crescendo in Leiden. Een wedstrijd waar sommigen tegenop keken. Daar in Leiden hebben ze namelijk geen kunstgras en er was slecht weer voorspelt. Maar desalniettemin had het team er zin in!

Binnen de kortste keer pakte Crescendo Atlantis in de kraag, en scoorde in een flits 3 doelpunten. Wakker worden! Dat was wat er van de kant werd geroepen. Helaas had niet iedereen z’n wekker gezet, voor Atlantis het door had stond het opeens 7-3. Toen schrok iedereen vanzelf wakker en begon het team te knokken.

Er kwamen mooie schotjes van Robin en Joy. Dat smaakte naar meer!! Gelukkig kreeg Niels het ook te pakken en scoorde 2 schoten. Toen was het tijd voor even een korte pauze en stond het opeens 8-7.

Er was nog van alles mogelijk en beide ploegen voelde dat. Atlantis zou zich niet laten gek maken zelfs al was het veld niet top en  de tegenstander sterk. Na een mooie gelijkmaker van Koen, werd Robin gewisseld voor Sander van Diemen. Dit was zijn eerste wedstrijd met het team en hij had er zin in. De ene na de andere bal vloog richting de korf, en toen uiteindelijk viel ie, een doelpuntje van Sander.

Daarna kwam Zoë erin voor Kim, die alles had gegeven. Er volgde daarop heel veel vrije ballen, waarvan Chantal er voor Atlantis eentje scoorde. Maar helaas was de meerderheid voor Crescendo.  Het was bijna tijd en het stond 12-14, nog 1 minuut op de denkbeeldig klok. Toen kreeg Crescendo nog een strafworp mee vanwege een onduidelijke overtreding. Ze scoorde die, maar gelukkig werd er vrijwel gelijk daarna afgefloten! 

Het was een wedstrijd met modder, vrije ballen, strijd en met veel zon! En we namen de punten weer mee terug naar Mijdrecht! 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 gaat door tot het einde

Door tot het einde, tot de zon gaat schijnen. Het liefst bij Crescendo in Leiden! Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, mocht op zaterdag 21 oktober naar Crescendo in Leiden. Een wedstrijd waar sommigen tegenop keken. Daar in Leiden hebben ze namelijk geen kunstgras en er was slecht weer voorspelt. Maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: