01 - Nooit Gedacht
Radio Aalsmeer interviewt wethouders Kluis en Van Duijn

Radio Aalsmeer interviewt wethouders Kluis en Van Duijn


Geplaatst op: 24 oktober 2017

Radio Aalsmeer ontvangt donderdag twee wethouders in het politieke programma. Ook zal het radiopanel acte de présence geven. Verder bespreekt Esther Sparnaaij de titel FairTrade Gemeente, blikt ‘Let’s Go’ terug op een verrassingsbezoek van een BN’er en ontvangt ‘Door de Mangel’ zoals iedere week een gast die we in een uur veel beter leren kennen, deze week Caesar therapeute Marianne Buskermolen.

‘Echt Esther’ bespreekt fairtrade keurmerk

De titel FairTrade Gemeente toont aan dat een lokale overheid, winkels, bedrijven, horeca, organisaties en inwoners samen zorgen voor meer eerlijke handel. Een onafhankelijke jury heeft geoordeeld of gemeenten voldoen aan de zes campagnecriteria. Op woensdag 1 november krijgt Aalsmeer deze titel toebedeeld. Reden voor een gesprek met wethouder Jop Kluis​, Betty Kooij (werkgroep FairTrade gemeente Aalsmeer), Marleen van Arendonk​ (Holla Roses) en Sven Müller​ (Banketbakkerij Tearoom Ab Müller​). Deze ondernemers werken ook fair trade. Bent u nieuwsgierig wat dit betekent voor Aalsmeer? Luistert u dan naar ‘Echt Esther’ op donderdag 26 oktober tussen 19:00-20:00.

Verrassingsbezoek op school en griezelen met ‘Let’s Go’

Je zal maar een verrassingsbezoek krijgen op school van niemand minder dan Freek Vonk! Het overkwam de leerlingen van de Oosteinderschool. Super cool natuurlijk dus krijgen Kim en Joey vrijdag bezoek van zes leerlingen van de school. Ze komen alles vertellen over het verrassingsbezoek van Freek Vonk. Het is ook al bijna Halloween en dat betekent dat je op verschillende plaatsen in Aalsmeer en Kudelstaart lekker kan gaan griezelen. Kim heeft al deze griezelactiviteiten voor je op een rijtje gezet en samen met Joey heeft ze een griezellige muzieklijst samengesteld.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ met radiopanel en wethouders

Donderdag ontvangen presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest om 20.00 het radiopanel in het politieke radioprogramma van Radio Aalsmeer. Gesproken zal worden over actuele zaken die spelen in de gemeente Aalsmeer. Vanaf 21.00 zijn de wethouders Robert-Jan van Duijn en Jop Kluis te gast. Uiteraard worden Aalsmeerse politieke zaken aangesneden. Heeft u vragen? Stuur ze in naar info@radioaalsmeer.nl.

‘Door de Mangel’ ontvangt Caesar therapeute

Op maandagavond 23 oktober werd er een beetje gecheat in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. De grondlegger van de fysiotherapie in de regio, Wil Hofman, is dan wel een Aalsmeerder in hart en nieren, maar tegenwoordig woonachtig in Petten. Toch komt de 186e gast nog 1½ dag per week naar Aalsmeer om zijn beroep uit te oefenen en dat al meer dan 50 jaar! De kernbegrippen die het best bij Hofman passen, zijn naar eigen zeggen: niet goed kunnen luisteren, observeerder en motivator. Het stukje communiceren met zijn cliënten vindt de fysiotherapeut belangrijk. “Eigenlijk zouden alle fysiotherapeuten ook een jaartje toneelschool moeten doen, om op die manier te leren hoe de boodschap overgebracht moet worden”, aldus de Aalsmeerse Pettenaar.

Ook Wil is op zoek gegaan naar een nieuwe gast ook hem is het gelukt een opvolger te vinden. De volgende gast is een inspirerende dame waar Hofman een paar jaar mee samengewerkt heeft. Marianne Buskermolen is een Caesar therapeute met aandacht voor mindfullness en coaching van mensen. Wil Hofman zou het leuk vinden als zij iets meer vertelt over het door haar ontwikkelde ‘apenspel’. Of zij dat inderdaad gaat doen, hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer interviewt wethouders Kluis en Van Duijn

Radio Aalsmeer ontvangt donderdag twee wethouders in het politieke programma. Ook zal het radiopanel acte de présence geven. Verder bespreekt Esther Sparnaaij de titel FairTrade Gemeente, blikt ‘Let’s Go’ terug op een verrassingsbezoek van een BN’er en ontvangt ‘Door de Mangel’ zoals iedere week een gast die we in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: