001 - Escaperoom aglemeen
De Bandbrouwerij komt naar Mijdrecht

De Bandbrouwerij komt naar Mijdrecht


Geplaatst op: 24 oktober 2017

Op donderdag 16 november is elke muzikant en zanger(es) welkom om te komen jammen in het Oude Parochiehuis om mee te doen met De Bandbrouwerij.  Het in N201 Aalsmeer ontstane bandcoaching concept is een groot succes en wordt op initiatief van Stichting Kunst Rond de Venen naar Mijdrecht gehaald.

De organisatie hoopt op voldoende animo om dit vaker, minstens een keer per maand te kunnen organiseren in Mijdrecht dus woon je in de buurt? Twijfel niet en kom gezellig langs!

De Bandbrouwerij is drie jaar geleden ontstaan in N201 Aalsmeer en is inmiddels een begrip bij talloze muzikanten: of je nu allang in een band speelt of nog niet, een paar muzieklessen hebt gehad en snakt naar meer, je graag zingt onder de douche of een klassiek instrument speelt maar wel eens iets wil doen samen met een rock- of popband; alles kan worden uitgeprobeerd bij de Bandbrouwerij. Onder begeleiding van verschillende ervaren muzikanten, bandcoaches en muziekdocenten wordt er flink op los gejamd, gespeeld, geoefend net zo lang tot er wie weet wat voor prachtige dingen uit voortkomen. Er kan toegewerkt worden naar een aantal live optredens om het resultaat voor groot publiek ten gehore te brengen en behalve dat levert het je sowieso weer leuke nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden op! Als je eerst even de kat uit de boom wilt kijken is dat ook prima, de bar is open en iedereen is welkom om te komen kijken!

Het begint om 19:30 en duurt tot 23:00. Locatie is Het Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Een minimum- en maximumleeftijd is er niet persé maar in de praktijk zijn de meeste muzikanten tussen 15 en 25 jaar oud. Sommigen blijken echter op jonge leeftijd al heel goed mee te kunnen komen, de jongste deelnemer is 10!

Entree is gratis.

Meer info, foto’s en video’s op de Facebookpagina van De Bandbrouwerij


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Bandbrouwerij komt naar Mijdrecht

Op donderdag 16 november is elke muzikant en zanger(es) welkom om te komen jammen in het Oude Parochiehuis om mee te doen met De Bandbrouwerij.  Het in N201 Aalsmeer ontstane bandcoaching concept is een groot succes en wordt op initiatief van Stichting Kunst Rond de Venen naar Mijdrecht gehaald. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: