02 - Senior  sportief actief 2e week

De Baat start rouwgroep in Buurtkamer Mijdrecht


Geplaatst op: 23 januari 2012

Vanaf vrijdag 17 februari start De Baat in De Buurtkamer Mijdrecht met een rouwgroep. Mensen die te maken hebben gekregen met het verlies van een partner kunnen in gesprek gaan met lotgenoten. Bij de bijeenkomsten krijgt men de gelegenheid om ervaringen met lotgenoten te delen en steun te krijgen bij het verwerken van het verlies. De deelnemer leert op zijn of haar manier het verlies en gemis een plaats te geven om daarna de draad weer op te pakken.

Het programma

Het programma bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur op vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur in De Buurtkamer Mijdrecht (G. van Aemstelstraat 5, te Mijdrecht). De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers en wordt begeleid door een psycholoog. In de bijeenkomsten gaat het vooral om het uitwisselen van ervaringen en het delen van verdriet. Er is ruimte voor pijn, boosheid en teleurstelling. We reiken geen kant en klare oplossingen aan. Die zijn er ook niet. Maar samen praten en delen helpt.

Deelname en meer informatie
Voor meer informatie of aanmelding kan men direct contact opnemen met ouderenadviseur Marianne White van Stichting De Baat
(0297) 230 280, of: m.white@stichtingdebaat.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Baat start rouwgroep in Buurtkamer Mijdrecht

Vanaf vrijdag 17 februari start De Baat in De Buurtkamer Mijdrecht met een rouwgroep. Mensen die te maken hebben gekregen met het verlies van een partner kunnen in gesprek gaan met lotgenoten. Bij de bijeenkomsten krijgt men de gelegenheid om ervaringen met lotgenoten te delen en steun te krijgen bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: