001 - Escaperoom aglemeen
Glasvezel dichtbij voor buitengebied De Ronde Venen – Stichtse Vecht West

Glasvezel dichtbij voor buitengebied De Ronde Venen – Stichtse Vecht West


Geplaatst op: 26 oktober 2017

Goed nieuws! Op 1 december start CIF de campagne Glasvezel buitenaf in De Ronde Venen – Stichtse Vecht West. Dat betekent dat vanaf die datum de bewoners van 2.800 adressen in De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht zich kunnen gaan inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Als 50% van de bewoners dit doet, legt CIF in het gebied glasvezel aan. Snel internet is dichtbij!

Vraag glasvezel buitengebied groot

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds

afgeronde campagnes die CIF in het Oosten en Midden van het land heeft gevoerd. Overal is het benodigde percentage van 50% gehaald en is óf inmiddels glasvezel gelegd óf is de aanleg in volle gang.

Voorinventarisatie

Ook in het buitengebied van De Ronde Venen – Stichtse Vecht West is het enthousiastme groot. Dat is gebleken uit de voorinventarisatie die in het gebied gedaan is door de gemeenten, DICO Snel Internet Buitengebied én Stichting Digitale Bereikbaarheid. Het afgelopen jaar hebben deze partijen zich ingezet voor de aanleg van glasvezel. Zij dragen nu het stokje over aan CIF, wie staat te popelen om glasvezel in het buitengebied van De Ronde Venen – Stichtse Vecht West mogelijk te maken!

Aanbod

Alle inwoners van De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht ontvangen van CIF een aanbod. Zij kunnen kiezen uit vier verschillende dienstaanbieders (Caiway, CBizz, Solcon en WeServe) voor een glasvezelabonnement. Daarnaast betalen zij een vastrechtvergoeding van €15,00 per maand òf €1900,- bij eenmalige afkoop. CIF heeft 50% deelname nodig om glasvezel te kunnen uitrollen. Via de postcodechecker op de website www.glasvezelbuitenaf.nl kunnen inwoners vanaf 1 december checken of hun adres binnen het geselecteerde gebied valt en of het aanbod voor hen geldt.

Inwoners die na de inschrijfperiode alsnog kiezen voor glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995 euro, plus vastrechtvergoeding en de kosten van een abonnement.

Over CIF

Het Communicatie Infrastructuur Fonds beheert sinds de oprichting in 2008 het derde grootste communicatieinfrastructuurnetwerk van Nederland. Het heeft inmiddels 390.000 adressen voorzien van een aansluiting op coax- en glasvezelnetwerken. CIF is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied. Er zijn 14 glasvezelcampagnes succesvol afgerond en dit betekent dat 50.000 adressen de mogelijkheid hebben om over te stappen op glasvezel.

Meer informatie

Meer informatie is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Glasvezel dichtbij voor buitengebied De Ronde Venen – Stichtse Vecht West

Goed nieuws! Op 1 december start CIF de campagne Glasvezel buitenaf in De Ronde Venen – Stichtse Vecht West. Dat betekent dat vanaf die datum de bewoners van 2.800 adressen in De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht zich kunnen gaan inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Als 50% … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: