01 - Nooit Gedacht
Aalsmeers Groep 8 Feest gaat door in de N201

Aalsmeers Groep 8 Feest gaat door in de N201


Geplaatst op: 26 oktober 2017

Sinds mei 2012 is het feest voor alle groepen acht van Aalsmeer en Kudelstaart een groot succes. Het Groep 8 Feest is tot op heden georganiseerd in de locatie van Feesterij de Bok (voorheen Bon Ami) echter moest de organisatie aan het begin van de zomervakantie op zoek naar een nieuwe locatie voor dit evenement vanwege het stoppen van Feesterij de Bok. Die locatie is gevonden in Club/Muziekcentrum N201 aan de Zwarteweg in Aalsmeer.

De Bok bedankt!

Al elf Groep 8 Feesten zijn georganiseerd in de locatie aan de Dreef. Zes jaren Groep 8-ers hebben hier vaak hun eerste feest mogen beleven. Elk feest was een groter succes dan de vorige en daarom willen wij de voormalig uitbaters hartelijk bedanken voor hun medewerking de afgelopen jaren.

N201 nieuwe locatie

Het Groep 8 Feest zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 februari. De N201 is de feestlocatie en deze is te vinden aan de Zwarteweg 90 te Aalsmeer. Samen met Sander Jongkind van de N201 is besproken hoe we het feest gaan organiseren. De opzet zal hetzelfde blijven als voorheen. Op de nieuwe website www.groep8feest.nl staat alle informatie. Binnenkort worden de meesters en juffen van groep 8 aangeschreven met meer informatie. Wij hopen dat groep 8 al heel veel zin heeft in het feest!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeers Groep 8 Feest gaat door in de N201

Sinds mei 2012 is het feest voor alle groepen acht van Aalsmeer en Kudelstaart een groot succes. Het Groep 8 Feest is tot op heden georganiseerd in de locatie van Feesterij de Bok (voorheen Bon Ami) echter moest de organisatie aan het begin van de zomervakantie op zoek naar een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: