02 - Senior  sportief actief 2e week
9 November a.s. 2e editie van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer

9 November a.s. 2e editie van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer


Geplaatst op: 30 oktober 2017

Op 14 september jl. vond de 1e editie plaats van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer i.s.m. netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer. Donderdag 9 november a.s. vindt de 2e editie van de netwerkborrel plaats. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en maak kennis met de Businessclub leden van de voetbalvereniging  FC Aalsmeer maar ook ondernemers, winkeliers, werknemers en MKB uit de regio zijn meer dan welkom!

9 november a.s. worden de krachten weer gebundeld i.c.m. sport, zaken doen, elkaar inspireren en ‘business’ toespelen. Tijdens de netwerkborrel presenteren een aantal businessclub leden zich door middel van een pitch op het podium, geeft David van Kesteren van het Magazine Amstelland Into Business en korte presentatie en nodigt  Wendy Masselink  de relaties namens de Gemeente Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer graag uit voor de Dag van de Ondernemers Aalsmeer 17 november a.s. Daarnaast is het mogelijk om na het officiële programma te speedmeeten en in korte tijd kennis te maken met diverse ondernemers en na het gesprek visitekaartjes uit te wisselen. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden namens Businessclub FC Aalsmeer hapjes geserveerd en Budget Broodjes Aalsmeer zal de belegde broodjes verzorgen. De drankjes zijn voor eigen rekening.

De fotografie was de vorige editie uiteindelijk in handen van Mariëlle Wegman Fotografie die wegens ziekte Arjen Vos Fotografie verving. Maak aankomende editie zal Arjen Vos de fotografie voor zijn rekening nemen. De netwerkborrel duurt tot circa 22.30 uur en vindt plaats in de voetbalkantine van FC Aalsmeer.

Ben je verhinderd noteer dan alvast 8 februari en 12 april a.s. in de agenda. Wij hopen je donderdag 9 november a.s. te mogen verwelkomen in de voetbalkantine van FC Aalsmeer. Iedereen is welkom, dus neem je collega’s, vrienden, partner en/of relaties mee. Wij hebben allemaal een zakelijk netwerk! Voor meer informatie en het uitgebreide programma www.businessclubfcaalsmeer.nl en www.borrelaalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 30 oktober 2017 16:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

9 November a.s. 2e editie van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer

Op 14 september jl. vond de 1e editie plaats van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer i.s.m. netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer. Donderdag 9 november a.s. vindt de 2e editie van de netwerkborrel plaats. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en maak kennis met de Businessclub leden van de voetbalvereniging  FC Aalsmeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: