001 - Escaperoom aglemeen
Zorgboerderij organiseert Wintermarkt!

Zorgboerderij organiseert Wintermarkt!


Geplaatst op: 30 oktober 2017

Wintermarkt op Zorgboerderij Inner - Art!

Op 24 november organiseren wij weer onze jaarlijkse wintermarkt op het erf. Het erf zal sfeervol verlicht zijn en er zullen diverse kramen te vinden zijn met o.a. sieraden, tassen, cadeauartikelen, interieurproducten, etenswaren, (fairtrade)handwerk en veel meer. Ook zijn er kraampjes voor een hapje & een drankje.

U bent welkom van 16:00u – 21:00u aan de Vuurlijn 36. U kunt o.a. parkeren op het parkeerterrein bij KDO (ter hoogte van Vuurlijn nr. 50). Vanuit daar is er toegang tot de zorgboerderij door het park. Dit pad zal sfeervol verlicht zijn. Er kan natuurlijk ook op andere plekken in de omgeving geparkeerd worden.

Voor mensen die slecht ter been zijn, is er parkeermogelijkheid op het erf zelf. Ook wandelaars en fietsers kunnen via de hoofdingang komen (nr. 36).


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zorgboerderij organiseert Wintermarkt!

Wintermarkt op Zorgboerderij Inner - Art! Op 24 november organiseren wij weer onze jaarlijkse wintermarkt op het erf. Het erf zal sfeervol verlicht zijn en er zullen diverse kramen te vinden zijn met o.a. sieraden, tassen, cadeauartikelen, interieurproducten, etenswaren, (fairtrade)handwerk en veel meer. Ook zijn er kraampjes voor een hapje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: