001 - Homan Zonnepanelen

Wethouder Aalsmeer bedankt Constantijn Hoffscholte voor inzet OVA


Geplaatst op: 23 januari 2012

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg heeft Constantijn Hoffscholte vrijdag, namens het College van B&W, bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de Ondernemers Vereniging Aalsmeer (OVA). Hij is sinds 2005 actief voor de OVA. Vanaf 2006 tot deze week is hij ambtelijk secretaris geweest. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: "In de afgelopen jaren hebben we mede door zijn inzet veel voor elkaar gekregen. In 2008 is samen met de Kamer van Koophandel de Economische Visie tot stand gekomen. Hier hebben we de afgelopen jaren samen uitvoering aan gegeven."
Constantijn kreeg het te druk om zijn werk voor de OVA te combineren met het werk voor zijn bedrijven C.T.C. Hoffscholte Journalistiek & Communicatie en Boekhuis Aalsmeer. In 2009 nam Constantijn deze boekhandel over, waar sinds mei 2011 ook het VVV-agentschap van Aalsmeer is gevestigd.

Constantijn: "Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt aan de ‘economie' van Aalsmeer. De OVA heeft samen met de gemeente een aantal goede dingen bereikt, zoals het ondernemersloket en de website www.beleefaalsmeer.nl, die met meer dan 2000 bezoekers per maand het toeristische visitekaartje van Aalsmeer is. Ook de regenboog-zeilrace, de toeristische plattegrond en de aanlegsteiger Praamplein zijn zaken die bijdragen aan het verbeteren van de economie. Bovendien zijn diverse ondernemersverenigingen door de Economische Visie zelf aan de slag gegaan met projecten voor hun gebied. Het doet mij plezier dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren en ik hoop dat de samenwerking tussen ondernemers en gemeente ook in de toekomst bijdraagt aan de versterking van de lokale economie." Constantijn blijft als ondernemer betrokken in Aalsmeer. Daarnaast richt hij zich de komende tijd op het schrijven van een boek over een andere passie, namelijk voetbalclub Feyenoord.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Aalsmeer bedankt Constantijn Hoffscholte voor inzet OVA

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg heeft Constantijn Hoffscholte vrijdag, namens het College van B&W, bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de Ondernemers Vereniging Aalsmeer (OVA). Hij is sinds 2005 actief voor de OVA. Vanaf 2006 tot deze week is hij ambtelijk secretaris geweest. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: "In de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: