01 - Nooit Gedacht
Gratis Mindfulness introductie les
 bij Ron Wijburg coaching

Gratis Mindfulness introductie les
 bij Ron Wijburg coaching


Geplaatst op: 1 november 2017

Heb je het gevoel dat je meer zou moeten genieten? En wil je af van stress of angsten over wat er kan gebeuren? Of wil je graag richting geven aan je leven? Dan is het zaak dat je aan jezelf werkt! De 8- weekse Mindfulness training kan jou daarbij helpen.

Je krijgt handvatten waar je uiteindelijk gelukkiger van wordt. Zo krijg je meer energie. Voorkom je een burn-out. En door te werken aan je emotionele + praktische doelen, ga je blijer en zonder stress door het leven.

Mindfulness is al lang niet meer alleen iets voor spiritueel ingestelde mensen. Het is juist een simpele en krachtige manier om jouw bewustzijn te trainen. Het gaat over aandacht hebben voor wat er om ons heen gebeurd. Over de manier waarop we reageren en denken. Het dient als “tegengif” voor de stress en de gewoonten die onze gezondheid, prestaties en kwaliteit van leven aantasten. Samen met Ron werk je aan een positieve levensverandering. 

Woensdagavond 29 november start Ron weer met een 8- weekse Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reductie) training.

Al verschillende mensen zijn je voor gegaan: “De Mindfulness training van Ron was voor mij een eye-opener. Vooral op werkvlak had ik veel te maken met spanningen en stress. Nachtenlang kon ik piekeren over gebeurtenissen zowel in verleden als in de toekomst. Met het NU was ik eigenlijk niet meer bezig. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat mijn gedachten mij niet constant gevangen houden. Ik begin weer uitgerust en met plezier aan de dag!”-Nicky

 Om kennis te maken met Ron en Mindfulness zijn er 2 gratis introductie lessen. Deze lessen zijn voor iedereen die hier meer van wil weten. Of voor degene die al een tijdje twijfelen om de 8-weekse Mindfulness training te gaan volgen.

Dus wil jij ook aan jezelf werken, Meer rust in je hoofd, een betere nachtrust en meer genieten van dagelijkse dingen? Meld je dan nu aan voor 1 gratis introductie les.

De introductielessen zijn op:
woensdagavond 15 en woensdagavond 22 november van 19.30 uur t/m 20.45 uur.  En worden gegeven op de Vermogenweg 97 in Mijdrecht.

Wil jij er ook bij zijn?

Mail dan naar info@ronwijburgcoaching.nl   of bel naar 06-14281462.

Wil je meer weten over hoe Ron jou kan helpen? Kijk dan op www.ronwijburgcoaching.nl

 

De belangrijkste reden van stress is niet de situatie, maar jouw gedachten over de situatie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis Mindfulness introductie les
 bij Ron Wijburg coaching

Heb je het gevoel dat je meer zou moeten genieten? En wil je af van stress of angsten over wat er kan gebeuren? Of wil je graag richting geven aan je leven? Dan is het zaak dat je aan jezelf werkt! De 8- weekse Mindfulness training kan jou daarbij helpen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: