02 - Senior  sportief actief 2e week
Jongens beschadigen auto in Vinkeveen en vluchten

Jongens beschadigen auto in Vinkeveen en vluchten


Geplaatst op: 1 november 2017

Woensdagmiddag is een fietser tegen een geparkeerde auto op de Plevierenlaan in Vinkeveen gefietst.

De jongen fietste in een groepje en raakte waarschijnlijk per ongeluk de auto. Het gevolg een diepe kras over de gehele lengte van de Skoda Fabia. Een getuige zag het gebeuren en sprak de jongeren aan, die er vervolgens vliegensvlug vandoor gingen.

De getuige noteerde meteen een signalement en stelde de auto-eigenaar in kennis. Het gaat om een blanke jongen met rode haren. Hij droeg een zwarte bril met een vierkant montuur en had een blauwe jas aan. De jongen die bij hem achterop zat had een donkerblonde kuif en een spits gezicht. Ze waren in het gezelschap van nog twee andere jongens waar de getuige geen signalement van heeft.

Weet u wie de vier jongens zijn, kent u ze of heeft u het zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. De eigenaresse heeft inmiddels aangifte gedaan.

Laatst bewerkt op: 1 november 2017 20:57

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongens beschadigen auto in Vinkeveen en vluchten

Woensdagmiddag is een fietser tegen een geparkeerde auto op de Plevierenlaan in Vinkeveen gefietst. De jongen fietste in een groepje en raakte waarschijnlijk per ongeluk de auto. Het gevolg een diepe kras over de gehele lengte van de Skoda Fabia. Een getuige zag het gebeuren en sprak de jongeren aan, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: