001 - Escaperoom aglemeen
Action opent in Winkelcentrum De Lindeboom

Action opent in Winkelcentrum De Lindeboom


Geplaatst op: 4 november 2017

Over enkele weken opent de Action in winkelcentrum De Lindeboom. Daarmee wordt een nieuw hoogtepunt bereikt in de ingrijpende renovatie van het winkelcentrum. Om de komst van Action te vieren, maken bezoekers op zaterdag 4, 11, 18 en 25 november kans op verrassende prijzen in het Rad van Fortuin. Het Rad is van 11:00 tot 16:00 uur in het centrum aanwezig.

Hoe werkt de actie?

Op vertoon van een kassabon van minimaal € 10 van een winkel uit Winkelcentrum De Lindeboom mag de bezoeker op de dag van aankoop een slinger gegeven aan het Rad van Fortuin. Komt de pijl op één van de winnende vakjes terrecht, dan ontvangt men verrassende prijzen; beschikbaar gesteld door de ondernemers van De Lindeboom. Komt de pijl op het vraagteken uit, dan maakt de klant om 16:00 uur kans op de hoofdprijs!


Laatst bewerkt op: 4 november 2017 08:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Action opent in Winkelcentrum De Lindeboom

Over enkele weken opent de Action in winkelcentrum De Lindeboom. Daarmee wordt een nieuw hoogtepunt bereikt in de ingrijpende renovatie van het winkelcentrum. Om de komst van Action te vieren, maken bezoekers op zaterdag 4, 11, 18 en 25 november kans op verrassende prijzen in het Rad van Fortuin. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: