02 - Senior  sportief actief 2e week

Nick Sijmons clubkampioen bij De Amstel


Geplaatst op: 23 januari 2012

Nadat op 27 november in het Veenweidebad de clubkampioenschappen van zwem- en polovereniging de Amstel hadden plaatsgevonden was het afgelopen zaterdagavond zover, dat de prijzen aan de winnaars uitgereikt konden gaan worden.

Begonnen wordt altijd met de oorkondes voor de laagst geëindigden. Voorts worden de medailles uitgedeeld per groep (jongens onder de 8, meisjes onder de 8 jaar, onder de 11, 13, 15 en 17 jaar en tot slot de dames en heren). Tussendoor zijn er de prijzen voor de sprint, en de familie- en surprise-estafette. Om vervolgens aan te landen bij de drie hoogst geëindigden zonder startvergunning (dus de niet competitiespelers) om als hoogtepunt te komen bij de "echte" top-drie.
Maar de organiserende afdeling wist het dit jaar heel spannend te houden en liet eerst de voorzitter (Paul Lamers) z'n speech houden voor de nieuwjaarsreceptie. Hierin memoreerde hij dat de Amstel dit jaar op 13 april precies 50 jaar bestaat en dat dit uitgebreide gevierd zal gaan worden. Ook showde hij de nieuwe clubkleding zoals die vanaf dit seizoen gedragen zal gaan worden tijdens de waterpolo- en zwemcompetitiewedstrijden. (Sponsors zijn welkom!)
Ten slotte werd de top-drie bekend gemaakt. Op de derde plaats eindigde Niké van Duijkeren met 238,56 punten, als tweede: Mark Visser met 237,54 en last but not least werd Nick Sijmons als clubkampioen 2011 gehuldigd met 236,02 punten.

Van onze kant een felicitatie voor deze prestaties!
Voor meer informatie omtrent de activiteiten van zwem- en polovereniging de Amstel kun je altijd terecht op hun website: www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nick Sijmons clubkampioen bij De Amstel

Nadat op 27 november in het Veenweidebad de clubkampioenschappen van zwem- en polovereniging de Amstel hadden plaatsgevonden was het afgelopen zaterdagavond zover, dat de prijzen aan de winnaars uitgereikt konden gaan worden. Begonnen wordt altijd met de oorkondes voor de laagst geëindigden. Voorts worden de medailles uitgedeeld per groep (jongens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: