001 - Escaperoom aglemeen
Sportinstuif 2017 voor alle senioren

Sportinstuif 2017 voor alle senioren


Geplaatst op: 5 november 2017

Of u nu hoort bij de jongere of bij de oudere senioren, deze Sportinstuif 2017 in dorpscentrum de Boei in Vinkeveen is er voor u. In vijf zalen van De Boei zijn meer dan 10 sportieve activiteiten. Voor iedereen, of je nu heel fit bent of wat kalmer aan moet doen, er is keus uit rustige en inspannende activiteiten. Stoelhonkbal of Walking Football, boccia of zaalhockey, u kunt het allemaal eens gaan proberen en wie weet, bevalt het u zo goed, dat u het vaker wilt gaan doen.

Sportinstuif 2017 is op vrijdag 24 november, van 13.30 tot ongeveer 17 uur. In deze Instuif kunt u de volgende activiteiten gaan doen: stoelhonkbal, tango dansen, tai chi, koersbal, boccia, zaalhockey, walking football, badminton, volleybal, swing en sport en line dance.

U kunt natuurlijk aan alle vier de rondes meedoen, maar het is ook gezellig om er een over te slaan en even te kijken bij de andere activiteiten of wat te drinken in de hal, waar DJ Henny Versteegh zorgt voor gezellige muziek.

Voor deze vrolijke en sportieve middag vragen we u een bijdrage van € 5, en daarvoor krijgt u naast dit sportieve en vrolijke programma ook nog 2 consumptiebonnen. En een verrassende afsluiting waar iedereen aan mee kan doen!

U kunt zich opgeven bij het klantencontactenteam van Tympaan-de Baat, tel. 760260, elke morgen tussen 10 en 12 uur, en aan de zaal betalen. U kunt ook gewoon naar de zaal komen, maar vol is vol…

Trek uw sportieve kleding aan en als u wilt meedoen met zaalhockey, walking football, badminton, volleybal, swing en sport of line dance, neem dan zaalschoenen mee!

Sportinstuif 2017 wordt georganiseerd door Spel en Sport DRV, de beweeg- en sportaanbieder voor senioren in de Ronde Venen. Informatie over Spel en Sport en deze instuif is te vinden op www.spelensportdrv.nl.

Graag zien we u allemaal op de 24e in De Boei!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportinstuif 2017 voor alle senioren

Of u nu hoort bij de jongere of bij de oudere senioren, deze Sportinstuif 2017 in dorpscentrum de Boei in Vinkeveen is er voor u. In vijf zalen van De Boei zijn meer dan 10 sportieve activiteiten. Voor iedereen, of je nu heel fit bent of wat kalmer aan moet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: