001- Uithoorn
Leden van Soos “De Cirkel” liepen Zilveren Turf Loop

Leden van Soos “De Cirkel” liepen Zilveren Turf Loop


Geplaatst op: 5 november 2017

Maar liefst vijf leden van Soos “De Cirkel” hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Zilveren Turfloop.  Onder leiding van Peter van Adrichem zijn Arjan van Dijk, Lucas van Egeren, Alison van Oort, Justin Honing en Marc Legters aan een trainingsclinic begonnen ter voorbereiding op deze loop.

Drie vrienden Arjon Pauw, Arno de Boer en Thomas Oudshoorn sloten zich hier snel bij aan.

Elke week kwam de groep trouw bij elkaar met de Zilveren Turfloop als doel voor ogen. En  het is gelukt, moe maar voldaan kwamen ze allemaal juichend over de finish, een geweldige prestatie! De vrijwilligers en alle andere leden van Soos De Cirkel feliciteren deze kanjers!

“Ik ben echt supertrots op ze en blij met het resultaat. De trainingen waren best pittig, maar in die zes weken hebben ze een heel mooi resultaat geleverd”,  aldus Peter van Adrichem. “Dit smaakt naar meer en ik ben van plan om in april en mei 2018 weer te gaan trainen met nog meer leden en zo kunnen we tijdens de laatste soosavond een spannende onderlinge wedstrijd organiseren. Een sportieve afsluiting”.

Dertigjarig jubileum.

Het komend seizoen staan nog meer feestelijkheden op de agenda. Zo is het jaarlijkse Kerstdiner, dat door de Rotary gesponsord wordt, altijd weer een van de hoogtepunten. Maar wat ook zeker een feestje waard is, is dat de Soos dit jaar haar dertigjarig jubileum viert.

In november 1987 werden de eerste stappen gezet en op 19 april 1988 was de eerste soosavond een feit. Coördinator Angela van Adrichem was er vanaf het eerste uur bij. “Er hebben in al die jaren al heel veel activiteiten plaats gevonden: computercursus, naaien, Engels,  schilderen, tekenen, muziek, linedansen, darten, kaarten, noem maar op. Elke jaar is er wel weer wat nieuws. We zijn in het verleden vaak een dag uit geweest naar diverse attracties, maar door het grote aantal deelnemers is dat toch lastiger geworden. We draaien momenteel erg goed met 60 deelnemers en 11 vrijwilligers”.

Dus reden voor een feestje. Op 17  april 2018 wordt het jubileum gevierd met genodigden uit het verleden erbij. Leuk om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van heerlijk buffet en als klap op de vuurpijl zal Thomas Oudshoorn een spetterend optreden geven. “We zoeken nog sponsors voor dit feest. Alles draait op vrijwilligers”, vertelt Angela. “Daarom zijn we al zo blij met organisaties als de Rotary en het Rondevenen Fonds die ons altijd een warm hart toedragen met mooie bijdragen. Mochten andere bedrijven ons willen sponsoren kunnen ze altijd met mij contact opnemen”.


Laatst bewerkt op: 5 november 2017 16:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leden van Soos “De Cirkel” liepen Zilveren Turf Loop

Maar liefst vijf leden van Soos “De Cirkel” hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Zilveren Turfloop.  Onder leiding van Peter van Adrichem zijn Arjan van Dijk, Lucas van Egeren, Alison van Oort, Justin Honing en Marc Legters aan een trainingsclinic begonnen ter voorbereiding op deze loop. Drie vrienden Arjon Pauw, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: