01 - Nooit Gedacht
Atalante MA1 na 6 wedstrijden aan kop

Atalante MA1 na 6 wedstrijden aan kop


Geplaatst op: 6 november 2017

Het talentvolle Atalante MA1 is nieuw in de A-poule (16-18 jaar). De meeste meiden zijn bij de mini's begonnen, de helft is nog B-speler en deze mix wordt alsmaar enthousiaster, ook met de nieuwe Juna van den Broek en Bobbi Linthorst.

Met de extra training op donderdag en extra-extra training voor liefhebbers op zondag maakt het toffe tiental onder leiding van trainer Frans Roos grote sprongen. Het spel verbetert van veel via hoog links buiten naar mooi verdeelwerk met de snelle aanval via het midden, de verrassende beuk van de midachter en lekkere poeiers op rechts. Na de eerste 5 wedstrijden staan de meiden bovenaan, weliswaar met een iets vertekend beeld door een wedstrijd meer. De top 4 van de 6 is aan elkaar gewaagd en geen enkele partij werd met kop en schouders gewonnen.

Afgelopen zaterdag in Maarssen was tegen de hekkensluiter en de eerste set was vrij makkelijk voor de gastploeg, met name door de foutjes van het thuisteam (9-25). In het tweede bedrijf ging het geliijk op, leuke rally's waarbij fanatieke Anouk en sturende Roos het achterveld schoon hielden. De pass uit de service was netjes en verdeler Lucia kon middens Layla en Juna naar hartelust aanspelen, mooi om te zien hoe dat steeds beter klikt (17-25).

Bobbi en Jade maakten in het vervolg goeie punten op de buitenkant en alert en geconcentreerd was hun reactie in de verdediging. Verdeler Lisanne vond sterke aanvaller Esther zowel op de buiten als op de 3 meter en Maaike, de jongste 14-jarige, sloeg het hardst van allemaal met haar linke linkse.

Na deze lekkere 12-25 winst zakte het in de vierde set in. Veel foute services en rommelig spel resulteerden in een spannend bijlopen van de gastploeg: 22-22. Maarrr gelukkig herpakte de ploeg zich tijdig en met 22-25 werd de eerste 0-4 van het seizoen geboekt voor een steviger koppositie. De volgende 3 vrijdagen speelt de equipe in De Boei om 19:30. Komt dat zien!

Laatst bewerkt op: 6 november 2017 07:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante MA1 na 6 wedstrijden aan kop

Het talentvolle Atalante MA1 is nieuw in de A-poule (16-18 jaar). De meeste meiden zijn bij de mini's begonnen, de helft is nog B-speler en deze mix wordt alsmaar enthousiaster, ook met de nieuwe Juna van den Broek en Bobbi Linthorst. Met de extra training op donderdag en extra-extra training … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: