02 - Senior  sportief actief 2e week
Passionkoor verrast haar enthousiaste publiek met Kompassion

Passionkoor verrast haar enthousiaste publiek met Kompassion


Geplaatst op: 6 november 2017

Het Passionkoor  heeft afgelopen zaterdag haar jaarlijkse concert gegeven. Dit keer werd gekozen voor het prachtige Theater de Meerse in Hoofddorp.

Het koor begon met een Keltisch strijdlied Cu Chulainn gecomponeerd door Karl Jenkins. Daarna onder andere Savanni Nukahtaa een Fins poplied, Le sable, een weemoedig lied van Herman van Veen, Rara Papiyon een Haïtiaans lied, het tedere Japanse Sakura over de kersenbloesem, gevolgd door stampende ritmes van Bonse Aba uit Zambia en het het Oekraïnse Plyve Kacha. Tot slot het Zuid-Afrikaanse Pata Pata van Miriam Makeba.

Dit alles onder de bezielende leiding van veelzijdig dirigent Rutger van Leyden, m.m.v. pianist en accordeonist James Pollard en met choreografie van Angelique Wardenier.

De uitverkochte zaal was laaiend enthousiast en verrast door alle klank en kleuren.

Een wervelende show, prachtige zang van verschillende solisten en arrangementen met wereldmuziek uit alle hoeken van de wereld brachten bezoekers in beroering!

Ladyspeaker Sabine Baak  wist het publiek te boeien met uitleg en aankondiging!

Ook de warm-klinkende klanken en begeleiding van Peter&Marion  van Z.o.o guitarduo en het passionele optreden van Tango Alma Arjan&Marianne werd zeer gewaardeerd.

Als toegift was gekozen voor het Israelische Hava Naguila . Dit betekent “Laat ons gelukkig en vrolijk zijn. Laat ons zingen en vrolijk zijn”.

 

Wie ook vrolijk mee wil zingen of alles nog eens op fotos en video’s terug wil kijken nodigen we uit om te kijken op onze website:

www.passionkoor en/of www.facebook/passionkoor.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor verrast haar enthousiaste publiek met Kompassion

Het Passionkoor  heeft afgelopen zaterdag haar jaarlijkse concert gegeven. Dit keer werd gekozen voor het prachtige Theater de Meerse in Hoofddorp. Het koor begon met een Keltisch strijdlied Cu Chulainn gecomponeerd door Karl Jenkins. Daarna onder andere Savanni Nukahtaa een Fins poplied, Le sable, een weemoedig lied van Herman van Veen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: